بازار کهنه قم به بازارچه صنایع‌ دستی تبدیل می‌شود
بازار کهنه قم به بازارچه صنایع‌ دستی تبدیل می‌شود
سبحانی رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائران شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: اگر بازار کهنه قم از حالت متروکه تبدیل به بازارچه صنایع‌دستی و فروش محصولات و سوغات سنتی شود، با حفظ زیبایی رونق کسب‌وکار به جذب بیشتر گردشگران نیز کمک شایانی خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهرمقدس قم، سید مجتبی سبحانی ثابت با اشاره به نگرانی‌های موجود در زمینه بازار کهنه قم، افزود: برنامه ریزی برای ساماندهی و حفظ پهنه تاریخی بازار کهنه در دستور کار شورای اسلامی شهر قم قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائران شورای اسلامی شهر قم مهم‌ترین مشکلات بازار کهنه را مورد توجه قرار داد و گفت: عبور و مرور وسایل نقلیه در محدوده این بازار، احتمال آتش‌سوزی در انبارهای آن و همچنین نا امنی به دلیل متروکه و تاریک بودن این بازار از مسائلی بوده که ساماندهی آن را ضروری کرده است.

سبحانی ثابت اضافه کرد: جلسات مستمری با کسبه و فعالان اقتصادی بازار کهنه برگزار و موافقت آن‌ها برای ساماندهی و تبدیل آن به بازارچه صنایع‌دستی گرفته‌شده است.

وی گفت: همچنین برای حفظ سازه تاریخی بازار و رونق صنعت گردشگری و رونق کسب‌وکار نیز تعاملات مناسبی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان صورت گرفته است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائران شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در بودجه سال جاری شهرداری قم ردیف بودجه مشخصی برای کف سازی بازار کهنه توسط شهرداری قم پیش بینی شده و اداره کل میراث فرهنگی استان نیز امر جداره سازی و مرمت سقف این اثر تاریخی را انجام خواهد داد.

سبحانی ثابت اضافه کرد: برای جلوگیری از تردد موتورسیکلت و وسایل نقلیه در بازار کهنه تمام ورودی آن‌ها آن مسدود و اقدام‌های لازم برای روشنایی و افزایش ایمنی آن آغازشده است.

وی گفت: سازمان زیباسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) در یک بازده زمانی ۲ ماهه، کف سازی بازار کهنه را بر مبنای طرح و معماری هماهنگ با بافت تاریخی آن انجام می‌دهد.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائران شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: اگر این بازار متروکه تبدیل به بازارچه صنایع‌دستی و فروش محصولات و سوغات سنتی شود، با حفظ زیبایی رونق کسب‌وکار به جذب بیشتر گردشگران نیز کمک شایانی خواهد کرد.