بازآفرینی شهری بافت فرسوده قم با راه اندازی ایستگاه های مترو
بازآفرینی شهری بافت فرسوده قم با راه اندازی ایستگاه های مترو
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم گفت: مناطق امامزاده ابراهیم و آذر جزو مناطق بافت فرسوده شهر قم است و راه اندازی ایستگاه‌های مترو در این مناطق موجب بازآفرینی شهری در این دو منطقه می‌شود، به همین دلیل باید پس از راه اندازی مترو در منطقه امامزاده ابراهیم شاهد بهره برداری از مترو در منطقه آذر باشیم.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، روح الله امراللهی در جلسه مشترک کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم با معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به ظرفیت سازمان توسعه و عمران شهرداری قم اظهار کرد: این سازمان ظرفیت خوبی دارد و انتظار داریم که فعالیت بیشتری در آینده داشته باشد، باید نظارت بر سازمان هم بیشتر شود.
وی ادامه داد: مناطق امامزاده ابراهیم و آذر جزو مناطق بافت فرسوده شهر قم است و راه اندازی ایستگاه‌های مترو در این مناطق موجب بازآفرینی شهری در این دو منطقه می‌شود، به همین دلیل باید پس از راه اندازی مترو در منطقه امامزاده ابراهیم شاهد بهره برداری از مترو در منطقه آذر باشیم.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم افزود: با وجود افزایش چند برابری قیمت‌ها در بخش‌های مختلف، شهرداری پروژه‌های عمرانی را در شهر به خوبی اداره می‌کند و شاهد رکود در پروژه‌های عمرانی شهر قم نیستیم.
امراللهی ترافیک را یک چالش برای کلان‌شهرها دانست و تصریح کرد: باید به دنبال تسهیل ترافیک در مناطق مختلف شهر قم باشیم، البته الزاما نیازی به احداث تونل برای تسهیل ترافیک نیست.
وی ادامه داد: شورای اسلامی شهر قم به دنبال این است که ساختمان جدید این شورا به عنوان یک کار ماندگار در دوره کنونی شورا به دوری از تجمل گرایی احداث شود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: باید فلوچارتی از پروژه‌های آسفالت انجام شده در شهر قم تهیه شود، نباید پیش از احداث تاسیساتی همچون شبکه گاز، کار آسفالت صورت بگیرد، خانه ای که آب و گاز ندارد، قابل زندگی نیست.