مشارکت مردمی موجب کاهش هزینه‌های جاری مدیریت شهری می‌شود
مشارکت مردمی موجب کاهش هزینه‌های جاری مدیریت شهری می‌شود
معتمدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به اینکه مشارکت مردمی موجب کاهش هزینه‌های جاری مدیریت شهری می‌شود، گفت: اجرای اقداماتی همسو با نگاه شهروندان می تواند ارتباط و حس تعلق و هویت شهری در اقشار مختلف تقویت کند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، ابراهیم معتمدی در جلسه کمیسیون تلفیق با محوریت حوزه عمران و حمل و نقل که در سالن جلسات شورای اسلامی شهر قم برگزار گردید، اظهار داشت: تلاش کنیم با همدلی که وجود دارد مردم و زائرین بهره کافی از فعالیت‌ها و تحقق پروژه‌ها ببرند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: سیاست شورا و شهرداری باید ایجاد حس تعلق و هویت شهری در میان شهروندان باشد، با توجه به هزینه‌های جاری شهرداری، یکی از رویکردها کاهش این هزینه‌ها با استفاده حداکثری از ظرفیت مردم است.
وی بیان کرد: در این راستا نیازمند ارتباط تنگاتنگی با شورا و شهرداری با حوزه مردمی هستیم تا بتوانیم مردم را در فعالیت‌ها به نحوی شریک کنیم. معتمدی عنوان کرد:شاید بهترین راهبرد توجه به مسائل مربوط به حوزه محله محوری و مسائلی باشد که خیلی به چشم مردم بزرگ بیاید اما در حوزه نگاه ما که روی پروژه های کلان کار می‌کنیم کارهای پیش پا افتاده‌ای به حساب بیایند.
وی با اشاره به اینکه مشارکت مردمی موجب کاهش هزینه‌های جاری مدیریت شهری می‌شودتصریح کرد: اجرای اقداماتی همسو با نگاه شهروندان و ضرورت‌هایی که آنان در کف محلات نیازمند هستند شاید رقم زیادی در بودجه نباشد، اما بسیار اثرگذار است و می تواند ارتباط و حس تعلق و هویت شهری در اقشار مختلف تقویت کند و این امر باعث کاهش هزینه‌های جاری و نگهداری شهر می‌شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم خاطرنشان کرد:موضوع دیگر در ارتباط با حوزه خدمات زائرین است، بحث زائر بسیار می تواند در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری برای مجموعه مدیریت شهری موثر باشد.
وی گفت: در حال حاضر مراجعات زیادی به حوزه های مختلف استان به لحاظ اقتصادی در خصوص سرمایه گذاری در بخش زائرپذیری و گردشگری می‌شود، به ویژه باید نیازهای زائران اعم از پارکینگ و خدمات مربوط به بحث های زیرساختی را نیز ببینیم.
معتمدی افزود: شرکت‌های آب و برق و گاز نیز مشکلات مالی و معوقاتی دارند که در حال پیگیری هستیم، در حوزه سرمایه گذاری یکی از اولویت‌ها توجه به رفع این مشکلات زیرساختی است.
وی تصریح کرد: همچنین در حوزه سرمایه‌گذاری یکی از الویت‌های مهم جذب سرمایه‌های خارجی به خصوص در ارتباط با کشورهای عربی و خلیج فارس است و می‌توان این شرفیت را به مجموعه استان سرازیر کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم عنوان کرد: برخی از مسائل توسط شورا دنبال شد تا در ساماندهی شهر بتوانیم منابع خارجی را مستقر کنیم و اتفاقات خوبی در سرمایه گذاری شاهد باشیم.
وی بیان کرد:خوشبختانه همراهی خوبی میان معاونت عمرانی و شهرداری و شورای شهر وجود دارد و در حوزه حمل ونقل نیز همه با یکدیگر هم صدا هستیم و پروژه‌هایی از سوی راه و شهرسازی و مدیریت شهری برای سفر و اتصال عماریاسر به جاده کاشان در دست اقدام است و منابع آن نیز تامین شده است.
معتمدی خاطرنشان کرد: در اجرای این پروژه در حال تملک اراضی در مسیر هستیم و برای برای سفر دوم نیز رینگ شرقی و اتصال پردیسان به جاده اراک از جمله پروژه‌های مهم است.
وی گفت: در حوزه هسته مرکزی شهر نیز بودجه‌ای از سوی شهرداری و همچنین منابع ملی و استانی دیده شده است، البته تملک کاری دشواری است و باید بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: دسترسی پارکینگ زائر جزء پروژه های مهم است، ضمن اینکه اتصال بلوار زائر یا شهید سلیمانی به پردیسان و مسائل مربوط به قبله از دیگر طرح‌های در دست اقدام است.
وی اظهار داشت:در یک دهه گذشته موضوعی که در شورا و شهرداری پیگیری شد اما به سرانجام نرسید تعیین تکلیف پروژه های مساله دار است در هسته مرکزی شهر مانند شهید کاظمی و سامان سازان باید به سرانجام برسد.
معتمدی تصریح کرد:در حوزه عمرانی هیچ تافته جدا بافته‌ای در قم نداریم و همه در کنار هم هستیم، تلاش شده اگر مساله‌ای در حوزه کشوری پیگیری می شود یک صدایی و هم افزایی از استان، پشتیبان آن باشد تا نتیجه بهتری بگیریم.
وی عنوان کرد: در حوزه مدیریت شهری و رفع مشکلات، باید از ظرفیت‌های استانی و ملی استفاده کرد تا عقب افتادگی‌ها جبران شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم بیان کرد: مجموعه ۱۰۰۰ هکتاری در حال پیگیری است این ظرفیت باید در اختیار مدیریت شهری قرار بگیرد و به تامین زیرساختهایی ویژه مسکن و پروژه‌های آموزشی و حمل و نقل پرداخت و از ظرفیت وزارت کشور و مشارکت بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.