به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، روح الله امراللهی در جلسه مشترک کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قم با معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به ظرفیت سازمان توسعه و عمران شهرداری قم اظهار کرد: این سازمان ظرفیت خوبی دارد و انتظار داریم که فعالیت بیشتری در آینده داشته باشد، باید نظارت بر سازمان هم بیشتر شود.
وی ادامه داد: مناطق امامزاده ابراهیم و آذر جزو مناطق بافت فرسوده شهر قم است و راه اندازی ایستگاههای مترو در این مناطق موجب بازآفرینی شهری در این دو منطقه میشود، به همین دلیل باید پس از راه اندازی مترو در منطقه امامزاده ابراهیم شاهد بهره برداری از مترو در منطقه آذر باشیم.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم افزود: با وجود افزایش چند برابری قیمتها در بخشهای مختلف، شهرداری پروژههای عمرانی را در شهر به خوبی اداره میکند و شاهد رکود در پروژههای عمرانی شهر قم نیستیم.
امراللهی ترافیک را یک چالش برای کلانشهرها دانست و تصریح کرد: باید به دنبال تسهیل ترافیک در مناطق مختلف شهر قم باشیم، البته الزاما نیازی به احداث تونل برای تسهیل ترافیک نیست.
وی ادامه داد: شورای اسلامی شهر قم به دنبال این است که ساختمان جدید این شورا به عنوان یک کار ماندگار در دوره کنونی شورا به دوری از تجمل گرایی احداث شود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: باید فلوچارتی از پروژههای آسفالت انجام شده در شهر قم تهیه شود، نباید پیش از احداث تاسیساتی همچون شبکه گاز، کار آسفالت صورت بگیرد، خانه ای که آب و گاز ندارد، قابل زندگی نیست.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم:
راه اندازی خطوط مترو در بافت قدیمی قم موجب بازآفرینی شهری می شود
روح الله امراللهی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم گفت: مناطق امامزاده ابراهیم و آذر جزو مناطق بافت فرسوده شهر قم است و راه اندازی ایستگاههای مترو در این مناطق موجب بازآفرینی شهری در این دو منطقه میشود.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=1092
برچسب ها
رئیس شورای اسلامی شهر قم: فرهنگ جهادی، مبنای عملکرد مدیریت شهری در قم است
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم: بسیج از موثرترین پایگاه ها برای حضور فعال زنان کنشگر اجتماعی است
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر قم: عملکرد و ظرفیتهای بسیج به مردم اطلاعرسانی و معرفی شود
رئیس شورای اسلامی شهر قم:
فرهنگ جهادی، مبنای عملکرد مدیریت شهری در قم است
محرری با تأکید بر نیاز جامعه بر ترویج فرهنگ بسیجی در توسعه کشور گفت: ترویج فرهنگ بسیج و عملکرد جهادی سرعت جامعه را به سمت توسعه و پیشرفت چندین برابر کرده و مدیریت شهری در قم تلاش میکند با این رویکرد به مردم خدمت کند.
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم:
بسیج از موثرترین پایگاه ها برای حضور فعال زنان کنشگر اجتماعی است
نیازمند با تأکید بر نقش تأثیرگذار زنان در فرهنگ جامعه گفت: بسیج میتواند نقش هدایتگری را برای زنان کنشگر جامعه ایجاد و عرصه فعالیتهای فرهنگی را برای آنان فراهم کند. می بایست برای این نقش و جایگاه با نگاهی کلان برنامهریزی و آیندهنگری نماییم.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر قم:
عملکرد و ظرفیتهای بسیج به مردم اطلاعرسانی و معرفی شود
سعادتمند تشکیل بسیج را فهم درستی از اتحاد و اراده دانست و گفت: هفته بسیج بهترین زمان برای معرفی این نهاد و دستاوردهای آن به مردم و جامعه بوده و باید ظرفیتهای این نهاد برای مردم روشنگری شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.