به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حسن طلایی با اشاره به اهمیت هویت شهری و نقش ورودیهای شهر در شکل گیری این هویت اظهار داشت: امروز ادراک مخاطب از کالبد یک شهر موضوعی است که مورد توجه تصمیمگیران و کارشناسان حوزه مدیریت شهری قرار گرفته و در این عرصه ورودی شهر یک نقطه عطف محسوب میشود.
وی ادامه داد: گردشگران در بدو ورود به یک شهر، از طریق فضای کالبدی ورودی شهر ادارکی نسبت به آن پیدا میکنند که اگر این تصویر متناسب با هویت و فرهنگ مردم آن شهر نباشد، بازسازی آن دشوار خواهد بود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه نخستین و آخرین تصویر مخاطب از یک شهر در ورودیهای آن نقش میبندد افزود: وجود کاربریهای نامتجانس، اغتشاش بصری، آشفتگی ترافیکی و فضاهای خشک و بیروح در ورودی یک شهر میتواند به تصویر مخاطبان از آن ضربه بزند.
وی با اشاره به اینکه درباره شهر قم مسئله هویت شهری یک موضوع اساسی و بسیار مهم است تصریح کرد: اگر در ورودیهای شهر قم هویت این شهر را به گردشگران و زائران منتقل نکنیم، فرصتی بسیار اساسی برای ترویج فرهنگ تشیع را از دست دادهایم.
طلایی با اشاره به اینکه شهر قم هفت ورودی دارد که مسئله ساماندهی آنها در گذشته موضوعات طرحهای مطالعاتی مدیریت شهری بوده گفت: مسئلهای که تحقق این طرحها را با مشکل مواجه ساخته است، عدم هماهنگی بین دستگاههای متولی است.
وی با اشاره به اینکه ورودیهای شهر عموماً خارج از محدوده شهری بوده و نیازمند توجه ویژه مدیریت شهری و مدیریت استان هستند اظهار کرد: در کنار ایجاد المانهای هویتی در ورودیهای شهر، باید برای ساماندهی کاربریها، بهبود سیما و منظر شهری و حل معضلات ترافیکی راهکارهای جدی در دستور کار قرار گیرد.
طلائی افزود: اگر در ساماندهی ورودیهای شهر صرفاً به ایجاد المانهای موقت یا نصب سازه اکتفا کنیم، به هدف نخواهیم رسید چرا که وجود فضاهای شهری بلاتکلیف، آشفتگیهای ترافیکی و پروژههای نیمه تمام متعدد مانع از اثرگذاری کامل این المانها خواهد شد.
انتهای پیام/
ورودیهای شهر قم باید هویت بخش باشد / ضرورت آغاز اقدامات زیربنایی برای ساماندهی ورودیها
برچسب ها
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: حمل و نقل از مهمترین ارکان مدیریت شهری است
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم: بهینهسازی ناوگان اتوبوسرانی قم الگویی موفق برای شهرهای کشور
استفاده از فناوری های نوین، گامی موثر در کاهش سردرگمی مسافران
سعادتمند استفاده از فناوری های نوین را گامی موثر در کاهش سردرگمی مسافران دانست و گفت: امروز با استفاده از سامانههای نظارتی، اطلاعات دقیق درباره زمان رسیدن اتوبوسها به ایستگاهها و مقاصد در دسترس قرار گرفته است.
حمل و نقل از مهمترین ارکان مدیریت شهری است
طلایی با اشاره به وجود بالغ بر 10 هزار راننده در ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری قم اظهار داشت: مسئله نیروی انسانی در ارتقای کیفیت خدمترسانی حمل و نقل عمومی و بهبود ارتباط انسانی با شهروندان مقولهای مهم است و خانواده بزرگ رانندگان حمل و نقل عمومی در قم نقش مهمی در ارتقای زیست شهری و رضایتمندی شهروندان دارند.
بهینهسازی ناوگان اتوبوسرانی قم الگویی موفق برای شهرهای کشور
محرری اقدامات دو سال اخیر سازمان اتوبوسرانی را الگویی موفق در سطح کشور دانست و گفت: این پیشرفتها علاوه بر افتخارآفرینی برای شهر قم، موجب افزایش سهم حملونقل عمومی در زندگی شهروندان شده است و امیدواریم با افزایش تعداد اتوبوسها، شاهد رشد هرچه بیشتر این روند باشیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.