به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهرقم ، زین العابدین قراچورلو با اشاره به سیاست جدی شورای اسلامی شهر قم مبنی بر پیگیری احداث پارکینگ های عمومی در شهر مقدس قم، اظهار داشت: شهر قم علاوه بر رشد جمعیتی، همه روزه پذیرای زائران بسیاری از شهرها و کشورهای مختلف نیز هست و از این رو شایسته است تا در جهت رفاه این عزیزان، چاره اندیشی بهتری صورت گیرد که یکی از این چاره اندیشی ها، احداث پارکینگ استاندارد و البته کافی است.
وی درباره قانون الزام به احداث پارکینگ برای همه ساختمان ها نیز عنوان کرد: قانون بیان می دارد که تأمین و احداث پارکینگ برای همه ساختمان ها بر اساس کاربری مورد نظر و همچنین زیربنای مفید الزامی است و حتی قانون معین می سازد که اگر در موردی امکان احداث پارکینگ به هر دلیل مقدور نباشد؛ باید پارکینگی به صورت جایگزین در یک شعاع مشخص از آن بنا احداث شود.
این عضو شورای اسلامی شهر قم با ابراز تأسف از عدم پایبندی همه ساخت و ساز کنندگان به اجرای قانون احداث پارکینگ گفت: متأسفانه در مواردی مشاهده می شود که یا پارکینگی احداث نمی شود و یا این که پس از پایان کار، تغییر کاربری پارکینگ اتفاق می افتد.
قراچورلو در این باره بر ضرورت نظارت دقیق تر مسؤولان در اجرای قانون تأکید کرد و اظهار داشت: به هر حال همه مسئولان شهری باید به این نقطه مشترک برسند که معضل پارکینگ در قم بویژه در هسته مرکزی شهر جدی است و پارکینگ های فعلی، کفاف خودروهای شهروندان قمی و همچنین زائران بارگاه منور حضرت کریمه اهل بیت (س) را نمی دهد.
عضو شورای شهر قم :
دور زدن قانون احداث پارکینگ، مشکلاتی را برای قم پدید آورده است
زین العابدین قراچورلو با ابراز تأسف از عدم پایبندی همه ساخت و ساز کنندگان به اجرای قانون احداث پارکینگ گفت: متأسفانه در مواردی مشاهده می شود که یا پارکینگی احداث نمی شود و یا این که پس از پایان کار، تغییر کاربری پارکینگ اتفاق می افتد.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=1301
برچسب ها
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم: شهرداری حمایت های خاص از معلولین شهر را در دستور کار قرار دهد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر قم: ساماندهی اطراف حرم مطهر و هسته مرکزی شهر یک ضرورت است
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم: اجرای مناسبسازی معابر با اعتباری بالغبر ۳۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم:
شهرداری حمایت های خاص از معلولین شهر را در دستور کار قرار دهد
نیازمند با تأکید بر توجه به نیاز جامعه معلولین در مناسبسازی شهر گفت: شهرداری با توجه به امکانات و اختیارات حمایت خاص از معلولین، افراد کم توان و سالمندان را در دستور کار خود قرار دهد.
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر قم:
ساماندهی اطراف حرم مطهر و هسته مرکزی شهر یک ضرورت است
دهناد با اشاره به عزم جدی مدیریت شهری برای مناسب سازی اطراف حرم مطهر گفت: وضعیت اطراف حرم مطهر زیبنده شهر مقدس قم نیست، روند اجرای طرح ساماندهی میدان مطهری قبرستان نو و بویژه ضلع شرقی حرم می بایست با سرعت بیشتر انجام شود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم:
اجرای مناسبسازی معابر با اعتباری بالغبر ۳۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲
طلائی با تأکید برافزایش ضریب ایمنی شهر برای معلولین گفت: عبور ایمن از خیابان و آرامسازی معابر در مرکز شهر در اولویت قرار دارد و بخش مهمی از طرح در پیرامون حرم مطهر اجراشده و در سال 1402 عددی بالغبر 35 میلیارد تومان بودجه به آن اختصاص داده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.