به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم ،سید مجتبی سبحانی ثابت رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم در هشتاد و یکمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم گفت: تعرفه بهای خدمات سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم در سال آینده به صورت میانگین ۱۶ درصد رشد خواهد کرد، این افزایش در زمینه تعرفه جمع آوری، حمل و دفن پسماندهای بیمارستانی ۳۱ درصد خواهد بود.
افزایش ۱۶ درصدی تعرفه بهای خدمات سازمان مدیریت پسماند
برچسب ها
آیت الله العظمی جوادی آملی: وحدت ملی، سرمایه اصلی کشور است
سخنگوی شورای اسلامی شهر مقدس قم: گمانه زنی ها در خصوص انتخاب سرپرست شهرداری قم صحت ندارد
وحدت ملی، سرمایه اصلی کشور است
مرجع تقلید شیعیان سرمایه اصلی کشور را وحدت ملی دانست و اظهار داشت: در جنگ تحمیلی، تقریباً تمام قدرتهای جهانی علیه ایران صفآرایی کردند، اما جوانان پاکدل، شهدا و مردم مقاوم با اتحاد و فداکاری، پیروز این میدان شدند. این پیروزی نه با سلاح، بلکه با اتحاد و فداکاری به دست آمده است.
گمانه زنی ها در خصوص انتخاب سرپرست شهرداری قم صحت ندارد
مسگری با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص استعفای آقای سقائیان نژاد اظهار داشت: اخبار منتشر شده در این زمینه صحت ندارد و انتظار آن است رسانه ها از انتشار مطالب غیرمستند و شایعات بیاساس جداً خودداری نمایند و صحت اطلاعات را از منابع رسمی بررسی کنند تا از انتشار اخبار نادرست جلوگیری شود.
پیام شورای اسلامی شهر مقدس قم به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی
هنر، موهبتی ارزشمند و الهی است که خداوند متعال به عنوان امانتی گرانقدر به هنرمندان عطا فرموده تا به واسطهی آن، هم خود از شمیم معرفت و معنویت عطرآگین شوند و هم مخاطبان را از دریچهی هنر به تماشای عالم معنا و حقیقت ببرند. به واقع هنر، رساترین زبان انقلاب و هنرمند، پیشگام این حرکت عظیم است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.