به گزارش روابطعمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، احمدرضا اجتهادی امروز در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم گزارشی از شرایط آموزشی استان ارائه داد و اظهار داشت: امروز همکاری خوبی با شهرداری برای آسفالت مدارس وجود دارد و در سال ۸۰ مدرسه آسفالت شده و این روند ادامه دارد.
وی سرانه آموزشی استان قم را در شرایط بحرانی اعلام کرد و افزود: یکی از دلایل مهم کمبود سرانه آموزشی در استان قم مهاجرت بالا به این استان است که باعث شده قم بعد از سیستان و بلوچستان در رتبه دوم کمبود فضای آموزشی در کشور قرار گیریم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم با اشاره به روند ساخت مدرسه در استان قم، عنوان کرد: در سال ۱۳۹۹ توانستیم ۵۶ کلاس درس بسازیم که این عدد به ۶۳ کلاس درس در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰ کلاس درس در سال ۱۴۰۱ رسید.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ در استان قم ۲۱۲ کلاس درس ساخته شد و در حال حاضر ۳۵۰ کلاس درس در دستساخت است.
اجتهادی اضافهشدن سالانه ۱۰ هزار دانشآموز به جمعیت دانشآموزی استان قم را یادآور شد و گفت: این تعداد دانشآموز ۳۰۰ کلاس درس نیاز دارندۀ، البته برای رسیدن به میانگین کشوری نیاز به ۱۵۰۰ کلاس درس داریم.
وی به برنامه هفتم اشاره و بیان کرد: تا پایان برنامه هفتم به ۲۶۶ مدرسه ۱۲ کلاسه نیاز داریم که نیاز به همکاری همه ارگانها در رسیدن به این عدد وجود دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قم خواستار تعامل در حوزه اعطای زمین مناسب برای مدرسهسازی شد و تصریح کرد: مسئله مطالبات شهرداری بابت عوارض ساختمانی باید تعیین تکلیف شود، اما این نباید موجب توقف اجرای پروژههای مدرسهسازی شود.
وی ادامه داد: امروز آموزش و پرورش در محلات فراشاهی، ۱۵ خرداد، قلعه کامکار، شهرک فاطمیه و جمکران کمبود سرانه آموزشی داشته و نیاز به کمک شهرداری در واگذاری ۵ تا ۱۰ قطعه زمین در این محلات هستیم.
انتهای پیام/