به گزارش روابطعمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم مهندس روح اله امرالهی در صد و چهل و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهی زینالدین برگزار شد، ضمن تبریک روز پرستار و روز کتابخانه و کتابداری اظهار داشت: کتابداری و کتاب یک هنر است که از معارف و فرهنگ پاسداری میکند.
وی به تبیین و گسترش گفتمان قرآنی در زندگی شهروندی اشاره کرد و افزود: یکی از برنامههای شورای شهر و اعضای شورای شهر تأکید بر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه است، زیرا این موضوع مهم و کلیدی و از مهمترین وصایای پیامبر اکرم (ص) به مسلمانان است که در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته تا یک دوره تاریخی را رقم زده و انشاالله آیندگان این برنامه را دنبال کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر قم سپس به موضوع وقف و کارهای اداره کل اوقاف و امور خیریه اشاره و تصریح کرد: وقتی شهروندان با کلمه وقف مواجه میشوند زمین و امامزادگان به ذهنشان متبلور میشود درحالیکه کارهای زیادی در حوزه فرهنگی و خیریه در این اداره انجام میشود و در حوزه تبیین مباحث معارفی نیز در کنار کارهای اجتماعی برنامههایی اجرا میشود.
وی عملکرد اداره کل اوقاف و امور خیریه در برگزاری مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم اشاره کرد و گفت: از بعد از انقلاب اسلامی ما شاهد تربیت مفاخر بزرگی در این حوزه بودهایم که باعث فخر جهان اسلام و تشیع هستند که این مفاخر از کودک ۵ساله تا بزرگسالان در کشور و جهان اسلام نقشآفرینی میکنند.
مهندس امرالهی حافظان و قاریان استان قم را در کشور نمونه معرفی و خاطرنشان کرد: حافظان قرآن در کشور و جهان در نحو حفظ قرآن صاحبسبک بوده و حرکتی بزرگ را در جریان حفظ رقم زدهاند.
وی به ورود اداره کل اوقاف و امور خیریه قم به مسائل معارفی مورد توجه قرار داد و گفت: باید فعالیتهای معارفی در بین مردم رواج پیدا کند؛ زیرا اگر ما مباحث قرآنی را به زبان روانتر به شهروندان انتقال دهیم امورات روزانه بهبود پیدا کرده و در گام نخست اختلافات و بزهکاری در شهر و آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا خواهد کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: شورای شهر و شهرداری در مسائل فرهنگی زیادی مشارکت دارد که مشارکت در ترویج مسائل معارفی قرآن نیز میتواند در دستور کار قرار گیرد و لازم است ابعاد این همکاری و تعامل در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد.
وی سپس شورا را محل تعامل همه دستگاهها دانست و تأکید کرد: شورای شهر محلی برای تعامل همه دستگاههای شهر برای حل مشکلات مردم بوده و باید تصمیمهای نهایی با توافق دوطرفه گرفته شود تا شهر متحمل هزینه کمتری شود.
مهندس امرالهی در ادامه به چالشهای میان اداره کل اوقاف و شهرداری اشاره و بیان کرد: سه مسئله مهم شهری وجود دارد که باید با تعامل بین این دو دستگاه و به نفع مردم حل شود که یکی از این موارد میدان معلم و امامزاده احمد است که نیاز دارد ساماندهی شده و در شأن بلوار پیامبر اعظم بهسازی شود.
وی ادامه داد: در آرامستان وادیالسلام و آرامستان نو نیز هکتارها زمین بلااستفاده رها شده که میتواند در خدمترسانی به زائران کریمه اهلبیت (س) بسیار مؤثر باشد و باید بدانیم تمام بزرگانی که در این دو مکان مدفوناند زیر سایه خانم حضرت معصومه (س) بوده و مردم مشتاق زیارت این بزرگان هستند.
رئیس شورای شهر قم با مدیرکل اوقاف استان قم درخواست کرد: باید در پاسخ به مطالبه مردم برای ساماندهی این سه مکان در کنار هم قرار بگیریم و به زائران حضرت معصومه (س) خدمت کنیم و این سه پروژه تعیین تکلیف شود.
وی در پایان یادآور شد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم شهر توسعه پیدا میکند، چهبهتر این اتفاق در دوران مدیریت ما رقم خورده و شاهد این خدمترسانی و کسب رضایت مردم باشیم.
انتهای پیام/