به گزارش روابطعمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، دکتر مصطفی ملایی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مقدس قم در دیدار با استاندار قم با اشاره به عظمت فرهنگی کشور ایران اظهار داشت: در عظمت فرهنگ ایران همین بس که حضرت آقا فرمودند که من حاضرم جان خودم را برای حفظ فرهنگ ایران فدا کنم.
وی به اصالت فرهنگ انقلابی ایران نیز اشاره کرد و افزود: کشور ایران با فرهنگی هزارساله و عقبه ای فرهنگی خواستگاه انقلاب اسلامی و حوزههای علمیه است که بیش از ۴۰ حدیث در شأن این شهر مقدس در تاریخ از اهلبیت (ع) روایت شده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم سپس به اقدامات کمیسیون فرهنگی طی ۳ سال گذشته پرداخت و تصریح کرد: برای توفیق در حوزه فرهنگ در گام نخست باید نظام مسائل منطقه موردمطالعه را احصا کرد که ما در قم این کار را کردهایم.
وی ادامه داد: در کمیسیون نظام مسائل در دو سطح فرهنگی و اجتماعی احصا شده و باید بگویم بسیار از معضلات فرهنگی اجتماعی در سایر شهرها که به یک جریان تبدیل شده است در قم هنوز در سطح پدیده بوده و تبدیل به جریان و روند نشده است.
دکتر ملایی تأکید کرد: برای حل مشکلات فرهنگی شورای شهر بهتنهایی نمیتواند این پدیدها را مدیریت کند و نیاز به حضور کنشگران فرهنگی در کنار مدیریت شهری وجود دارد؛ زیرا این کنشگران هستند که مردم را به مدیران و امام را به امت وصل میکند.
وی به عملکرد امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: امام خمینی (ره) بهخوبی این کار را با هیئات مذهبی در آن دوران انجام دادند و مردم را به بدنه انقلاب و جریان انقلاب نزدیک و یکدل کردند.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر قم تصریح کرد: کمیسیون باهدف ورود کنشگران به جریانهای فرهنگی دستورالعمل حمایت از مساجد و مراکز فرهنگی را تدوین کرده تا بتوانیم ظرفیتهای مردمی را با برنامههای شورای شهر همسو و همنوا کنیم.
وی به تدوین سند پیوست نگاری فرهنگی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه شهرداری قم در بحث اجرای پیوست فرهنگی به علل مختلفی مانند نداشتن نیروی متخصص و نیروی کافی و غیره بسیار ضعیف عمل کرده و تلاشهای ما هنوز پاسخ داده نشده است.
دکتر ملایی به مشکلات فرهنگی بوستانها نیز توجه کرد و گفت: متأسفانه بوستانهای ما به علت نداشتن حریم تردد و رفت و آمد در شرایط خوبی نیست و باید با کمک کنشگران فرهنگی مدیریت و پاکسازی شود.
وی سپس در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: کمیسیون فرهنگی مخاطب تمام برنامههای خود را کودک و نوجوانان قرار دادهایم و بنده از شما درخواست دارم از قرارگاه ۱۹ دی بهعنوان اجرا کنند تمام برنامههای فرهنگی حمایت کند؛ زیرا این قرارگاه میتواند ظرفیتهای استان قم را کنار هم جمع کرده و خلا پراکندی اجرای برنامههای فرهنگی را رفع کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی در پایان گفت: امیدواریم به کمک مدیریت استان شاهد رخدادن اتفاقات بزرگ فرهنگی در استان باشیم.
انتهای پیام/