تدوین طرح جامع شهر نیازمند همکاری همه دستگاه های متولی است
تدوین طرح جامع شهر نیازمند همکاری همه دستگاه های متولی است
مسگری تدوین طرح جامع شهر را نیازمند همکاری همه دستگاه های متولی دانست و گفت:  طرح جامع شهر توسط پیمانکار در حال تدوین است، اما متأسفانه سایر دستگاه‌ها همکاری لازم را با آن ندارند درحالی‌که نیاز است با همکاری همه دستگاه‌ها این طرح در کمترین زمان تدوین و به محل ابلاغ و اجرا برسد.

به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محمود مسگری در دیدار با استاندار قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، ضمن اشاره به کارنامه کاری استاندار جدید قم اظهار داشت: با حضور شما مجموعه مدیریت شهری نسبت به حل مشکلات عمرانی شهر بسیار امیدوار شده است.

وی به تدوین طرح جامع شهر اشاره کرد و افزود: طرح جامع شهر توسط پیمانکار در حال تدوین است؛ اما متأسفانه سایر دستگاه‌ها همکاری لازم را با آن ندارند درحالی‌که نیاز است با همکاری همه دستگاه‌ها این طرح در کمترین زمان تدوین و به محل ابلاغ و اجرا برسد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر قم تصریح کرد: طرح تفضیلی قم نیز نیاز به بازنگری و تغییر محدوده شهر دارد، شهر قم به علت مهاجرت مثبت و افزایش جمیعت نیاز به زمین داشته و در حال حاضر شاهد گرانی بیش از حد زمین و مسکن در شهر قم هستیم که در صورت‌باز شدن کمربند شهر مشکل کمبود زمین حل خواهد شد.

وی به تأکیدات مقام معظم رهبری و اعتراض علما نسبت به سیما و منظر شهر نیز اشاره کرد و گفت: امروز شرایط سیما و منظر شهر قم شرایط مطلوبی نداشته و شاهد عقب‌ماندگی‌های زیادی در این حوزه هستیم؛ اما جایگزینی نیز برای آن داریم، نظام‌مهندسی قم و سازمان مسکن و شهرسازی در این حوزه باید اقدامات لازم را انجام دهند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قم به مشکلات فرهنگی و اجتماعی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر نیز اشاره و بیان کرد: متأسفانه بافت فشرده و زننده این منطقه زیبنده زائران ایران و خارجی حرم مطهر حضرت معصومه (س) نیست؛ زیرا مشکلات امنیتی، اخلاقی و اجتماعی زیادی در این محدوده به چشم می‌خورد.

مسگری ادامه داد: ما شاهد نگاه بسته سازمان میراث‌فرهنگی به بافت فرسوده هستیم که این نگاه بسته مشکلات زیادی را برای شهر ایجاد کرده که باید با میانجیگری استانداری قم حل و اجازه اجرای پروژه در خیابان ۱۹ دی و چهار مردان داده شود.

وی سپس به مشکل شهرداری با اوقاف در آرامستان نو و آرامستان وادی‌السلام نیز توجه و خاطرنشان کرد: ۵ هکتار زمین پیرامون حرم بلااستفاده مانده درصورتی‌که شهرداری می‌تواند با حفظ حرمت قبور زیر این مسیر پروژه‌های کلان اجرا کرده و پیرامون حرم را ساماندهی کند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر قم خواستار مداخله استانداری و آیت‌الله سعیدی برای حل این مشکلات نیز شد و گفت: در پروژه مترو نیز دچار عقب‌ماندگی‌های زیادی هستیم و باتوجه‌به اعتباراتی که در سال ۹۶ به قم اختصاص‌داده‌شده باید خط B مترو نیز آغاز می‌شد که باتوجه‌به این سهل‌انگار امتیاز آن از قم گرفته شده که باید بازگردانده شود.

وی در پایان بیان کرد: امیدواریم به‌زودی شاهد حل این دسته از مشکلات شهر باشیم و بتوانیم واگن موردنیاز مترو را نیز تأمین کنیم.

انتهای پیام/