ساخت المان‌های شهدا در بوستان های قم
 ساخت المان‌های شهدا در بوستان های قم
طلایی از پیشرفت مناسب ساخت المان‌های شهدا در منطقه ۲، ۳ و ۶ خبر داد و اظهار داشت: المان‌های شهدا در بوستان شهریار، بوستان حافظ منطقه ۶، بوستان لاله منطقه ۳ و بوستان گل‌های منطقه ۲ در حال آماده‌سازی است و به‌زودی به اتمام خواهد رسید.

به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حسن طلایی در حاشیه بازدید از مراحل ساخت المان‌های شهدای منطقه ۲، ۳ و ۶ اظهار داشت: آلمان های شهدا به‌عنوان یکی از عناصر مهم و خاص از شاخص‌های مهم شهری در قم است.

وی افزود: اقدام شهرداری در تدفین شهدای گمنام در بوستان‌ها مورد استقبال مردم قرار گرفته و فضای معنوی خاصی را به وجود آمده و امروز مزار شهیدان زیارتگاهی برای مردم است.

عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم، بوستان‌های میزبان شهدا را نام برد و بیان کرد: المان‌های شهدا در بوستان شهریار، بوستان حافظ منطقه ۶، بوستان لاله منطقه ۳ و بوستان گل‌های منطقه ۲ در حال آماده‌سازی است و به‌زودی به اتمام می­رسد.

وی در پایان تأکید کرد: باید المان‌های شهدا متناسب با شان و جایگاه شهدا ساخته شود؛ زیرا امروز انقلاب اسلامی هر آنچه از عزت و امنیت دارد را مدیون خون پاک شهدا است.

انتهای پیام/