تردد تاکسی‌های فرسوده در شأن شهر قم نیست
تردد تاکسی‌های فرسوده در شأن شهر قم نیست
حجت‌الاسلام استقامت با تأکید بر حمایت و ارائه بسته حمایتی به تاکسی‌داران گفت: باید نوسازی ناوگان تاکسیرانی در دستور کار استان قرار گیرد؛ زیرا تردد تاکسی‌های فرسوده در شأن شهر و زائران شهر قم نیست.

به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت در صد و پنجاه و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر حمایت از رانندگان تاکسی اظهار داشت: باید با درنظرگرفتن بسته‌های حمایتی از خانواده تاکسیرانی حمایت لازم را داشته باشیم.

وی افزود: در بسیاری از شهرها استانداری با اختصاص سهمیه ویژه لاستیک و روغن ماشین حمایت لازم را از تاکسی‌داران دارد و ما نیز باید این سازوکار را در قم داشته باشیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: برای رفع مشکلات عددهای غیر روند در تعیین نرخ کرایه نیز باید تمام تاکسی‌ها را مجهز به پوز بانکی کنیم تا نه از نظر شرعی و نه از نظر نزاع اجتماعی تاکسی‌دارها دچار مشکل نشوند.

وی ناوگان تاکسی‌رانی شهر قم نیازمند نوسازی دانست و خاطرنشان کرد: نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی یک کار استانی است، استان‌ها سالانه تعداد زیادی از تاکسی‌ها را تعویض می‌کنند.

حجت‌الاسلام استقامت بیان کرد: در ناوگان تاکسی‌رانی قم خودروهای پراید فرسوده و بعضاً خودروی پیکان مشاهده می‌شود، درحالی‌که چنین وضعیتی در کلان‌شهرهای دیگر وجود ندارد و در شأن شهر قم نیز نیست.

وی سپس به لزوم تدوین آیین‌نامه انضباطی و دستورالعمل اجرایی برای عرضه فراورده‌های کشاورزی در میادین و بازارهای روز نیز اشاره و تصریح کرد: این آیین‌نامه در بسیاری از شهرها بومی‌سازی شده و ما نیز این کار را در قم انجام داده‌ایم؛ اما لازم است بستر اجرای آن نیز فراهم باشد.

انتهای پیام/