به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حسن بختیاری در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی شورای شهر قم، با اشاره به اجرایی نشدن مدیریت یکپارچه شهری در کشور اظهار داشت: متأسفانه مدیریت جامع و یکپارچه شهری در سطح کشور در وضعیت کما قرار دارد.
وی افزود: هنوز مراجعی که باید در مسئله مدیریت جامع شهری ورود پیدا کنند، ورود جدی نکرده و این مسئله بلاتکلیف و سردرگم به حال خود رهاشده است، آن چیزی که در تجربیات جهانی در رابطه با مدیریت واحد شهری مشاهده میشود در جامعه ما محلی از اعراب ندارد.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: برای رسیدن و تحقق مدیریت جامع شهری باید ارکان حکومت تکلیف خود را با شورا مشخص کرده و به یک دید مشترکی در این زمینه برسند، کشور باید درزمینهٔ تحقق مدیریت یکپارچه شهری توسط شور و شهرداری و یا عدم افزایش اختیارات به نقطه اشتراک واحد برسند.
وی با اشاره به عوامل مخالفت و تعلل در تحقق مدیریت یکپارچه شهری تصریح کرد: ازآنجاییکه تحقق مدیریت یکپارچه شهری با تفویض بخشی از اختیارات مجلس و دولت به شهرداری همراه است با مخالفت و تنگنظریهای از جانب آنها روبهرو شده و مانع از تحقق رویکرد مدیریت یکپارچه شهری منطبق با مصالح و منافع شهروندان شده است.
عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: متأسفانه باگذشت ۶ برنامه از برنامههای توسعهای کشور، مسئله مدیریت یکپارچه شهری حتی در قالب گفتمان نیز تضعیفشده است، طبق برنامه سوم توسعه کشور واگذاری وظایف ۲۴ گانه به مدیریت شهری ازجمله تکالیف دولت بوده که در برنامه ششم اثری از هیچکدام از آنها مشاهده نمیشود.
وی خاطرنشان کرد: بزرگترین مانع دررسیدن به مدیریت یکپارچه شهری نگاه حاکم در بخشهای مختلف نظام بوده که به نقطه مشترک تاکنون نرسیده و وحدت نظری به وجود نیامده است، در حال حاضر مدیریت یکپارچه شهری بههیچوجه در کشور وجود نداشته و بر مبنای آن هزینههای مضاعف اقتصادی، فرهنگی و شهری به شهروندان تحمیلشده است.
نایبرئیس شورای اسلامی شهر قم اضافه کرد: بلاتکلیفی شهرداریها در مدیریت یکپارچه شهری به نفع هیچیک از نهادهای مسئول در جامعه نبوده و زیان آن نیز درنهایت به شهروندان میرسد، درصورتیکه مدیریت یکپارچه شهری اتفاق بیفتد، شورای قدرتمندی نیز در شهرهای کشور تشکیل میشود.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: شورا نیز مانند تمام نهادهای دیگر دارای نقاط آسیب بوده اما عدهای با بزرگنمایی مشکلات موجود و در نظر نگرفتن نکات مثبت در طبل کاهش اختیارات شورا دمیده و هرروز شوراها را منزویتر میکنند، اگر قرار است شوراها ضعیف شود بهتر بوده بهصورت کلی منحل شوند چراکه تبعات شورای ضعیف از فقدان آن بیشتر است.
مدیریت یکپارچه شهری در ”کما“ قرارگرفته است
برچسب ها
همزمان با دهه کرامت؛ برگزاری نخستین اجلاسیه روحانیون عضو شوراهای شهر کشور در قم
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم خواستار شد: ضرورت تشکیل کارگروه قانون بند “ت” تبصره ۶/نگرانی از افزایش هزینههای خدمات شهری در قم
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر قم خبر داد: رشد ۱۰۰ درصدی تعداد استفاده کنندگان قمکارت در سال گذشته
برگزاری نخستین اجلاسیه روحانیون عضو شوراهای شهر کشور در قم
حجتالاسلاموالمسلمین استقامت با اشاره به تأکیدات روسای حوزههای علمیه و بیوت مراجع و علما بر اهمیت همافزایی بیشتر روحانیون در بخشهای مختلف، اظهار داشت: نخستین اجلاسیه روحانیون عضو شوراهای شهر کشور، همزمان با دهه مبارک کرامت، بهمنظور افزایش همافزایی بین روحانیون عضو شوراهای اسلامی شهر مراکز استانها به میزبانی شهر مقدس قم برگزار شد.
ضرورت تشکیل کارگروه قانون بند “ت” تبصره ۶/نگرانی از افزایش هزینههای خدمات شهری در قم
صابری رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم، اجرای قانون بند "ت" تبصره 6 در سال جاری را موردتوجه قرار داد و گفت: با وجود این ظرفیت قانونی و محدودیت زمانی، هرچه سریعتر کارگروهی در این زمینه تشکیل شود تا بتوان از فرصت باقیمانده بهترین استفاده را برد.
رشد ۱۰۰ درصدی تعداد استفاده کنندگان قمکارت در سال گذشته
آمره با اشاره به شارژ 36 میلیارد ریالی قمکارت در سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد خریداران «قمکارت» نسبت به ابتدای همان سال افزایش ۱۰۰ درصدی داشته و یکی از اولویت های مهم در ذیل خدمات الکترونیک به شهروندان توسعه، تجهیز و ارتقای شبکه موجود است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.