به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محمود محرری در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی شورای شهر قم، با اشاره به فاصله شوراها با ماهیت اصلی خود اظهار داشت: تنگنظریهای موجود در مجلس و دولت در مسیر دستیابی به مدیریت یکپارچه شهری موانع بسیار بزرگی را به وجود آورده است.
وی با اشاره به اهمیت و فلسفه تشکیل شورا ابراز کرد: هماهنگی و اجرای برنامههای سیاست شهری مهمترین فلسفه تشکیل شورا بوده که متأسفانه درصحنه عمل نقش و عملکرد شوراها با وضعیت مطلوب و آن چیزی که در قانون اساسی پیشبینیشده فاصله بسیاری دارد.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: متأسفانه درروند سالهای اخیر حوزه اختیارات شورا از وضعیت مطلوب فاصله بیشتری گرفته و برخی از اعضای دولت و مجلس نیز هرساله از حجم اختیارات این نهاد مردمی کاستهاند، مبحث مدیریت جامع شهری از مهمترین پیشنیازهای شهری بوده که به دلیل مدیریت یکپارچه شهری انرژی، وقت و اعتبارات زیادی هدر میرود.
محرری با تأکید بر بروز مشکلاتی در زمینه توسعه شهر قم بهواسطه پهنه تاریخی گفت: مشکلات بافت فرسوده قم از مصادیق اصلی عدم مدیریت جامع و یکپارچه شهری است، ۳۱۵ هکتار از بافت شهری قم در یک تصمیم غیر کارشناسی شده و بر اساس اطلاعات کاملاً قدیمی در محدوده بافت تاریخی قرارگرفته که این مسئله عملاً ترمز احیای بافتهای تاریخی و قدیمی را در هسته مرکزی شهر کشیده است.
وی ادامه داد: قرار دادن ۳۱۵ هکتار از بافت شهری قم در قالب بافت تاریخی عملاً انگیزه ساکنان برای سرمایهگذاری، تعریض شوارع، تراکم و ارتفاع از بین رفته است، کمترین تعداد صدور پروانههای ساختمانی قم در محدوده بافتهای فرسوده قرار دارد.
عضو شورای شهر قم با انتقاد از تصمیم یکجانبه مسئولان ملی در قرار دادن ۳۱۵ هکتار از بافت فرسوده قم در دل بافتهای تاریخی تأکید کرد: با این اقدام غیر کارشناسی شده افراد بومی این بافتها روزبهروز محل زندگی خود را ترک کرده و شرایط بغرنج این مناطق هرسال بدتر میشود.
محرری با اشاره به فاصله در تحقق مدیریت یکپارچه شهری تصریح کرد: دریافت و مصرف جرائم راهنمایی و رانندگی، مدیریت ترافیک و دوربینهای هوشمند نظارتی و ناهماهنگی بین شهرداری و سایر دستگاههای خدمات رسان مانند برق، آب،گاز، مخابرات و غیره از مصادیق ملموس عدم پیادهسازی درست رویکرد مهم مدیریت جامع و واحد شهری است.
وی تأکید کرد: برای احیای بافتهای فرسوده متأسفانه هماهنگی و تعامل درستی در توزیع اراضی وجود نداشته و از همین رو نیز سایتهای ۳۲ و ۴۸ هکتاری که برای بهسازی اطراف حرم و بافتهای فرسوده به دلیل عدم مدیریت واحد شهری تعلق نگرفته به مرحله اجرا گذاشته نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر قم:
تصمیم غیر کارشناسی تعیین بافتهای تاریخی، ترمز توسعه و سرمایهگذاری قم را کشیده است
محرری عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: 315 هکتار از بافت شهری قم در یک تصمیم غیر کارشناسی شده و بر اساس اطلاعات کاملاً قدیمی در محدوده بافت تاریخی قرارگرفته که این مسئله عملاً ترمز احیای بافتهای تاریخی و قدیمی را در هسته مرکزی شهر کشیده است.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=2245
برچسب ها
آیت الله سعیدی: حیا نباید مانع از مشورت گرفتن از متخصصان شود
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم: حفظ زیباییهای شهری وظیفهای همگانی است/ شاهد نظافت و پاکیزگی مناسبی در شهر قم هستیم
آیت الله سعیدی:
حیا نباید مانع از مشورت گرفتن از متخصصان شود
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر لزوم استفاده از مشورت متخصصان برای انجام امور تخصصی، حیا در مشورت را نادرست دانست و گفت: هر کسی که نظر مشورتی میدهد لزوما قدرت و توان اجرا را ندارد و افراد اجرایی هم لزوما نظر تخصصی ندارند بنابراین باید از همه ظرفیتها در جای خود استفاده کرد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم:
حفظ زیباییهای شهری وظیفهای همگانی است/ شاهد نظافت و پاکیزگی مناسبی در شهر قم هستیم
دکتر سبحانی، رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه در ایام نوروز شاهد نظافت و پاکیزگی مناسبی در سطح شهر قم هستیم، گفت: حفظ و نگهداری از زیباییهای شهری وظیفه همه دستگاهها و مردم است.
عضو شورای اسلامی شهر قم:
تلاش کمیتههای ستاد تسهیلات و خدمات سفر شهرداری قم قابلتقدیر است/تلاش همهجانبه و جهادی شهرداری قم در ایام نوروز
اخوان، عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: تلاشهای ستادهای 8 گانه و کمیتههای ستاد تسهیلات و خدمات سفر شهرداری و خدمترسانی به زائرین و مسافرین در ایام نیمه شعبان و نوروز قابلتقدیر است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
مدافع حق
تاریخ : ۹ - اردیبهشت - ۱۳۹۸میراث فرهنگی در صورتی که یک زلزله ویرانگر بیاید، باید قاتل جان فقرای ساکن مناطق فرسوده تاریخی قلمداد شود، به ویژه خانههای ضعیف کلنگی که میراث مانع تخریب آنها می شود.
مدافع حق
تاریخ : ۹ - اردیبهشت - ۱۳۹۸با این کار میراث منتظر گسست اجتماعی جبرانناپذیر باشید، گسستی که دهها سال هم جبران نخواهد شد. اینها می خواهند مهمترین جاهای شهر را به بدترین جاها تبدیل کنند، از رسانهها تعجب میکنم که چرا خاموشاند؟! نمایندگان قم کجایند چرا از حق مستضعفان و مردم بیپناه دفاع نمیکنند؟!! چرا این قوانین اسفبار میراث به دیوان نمیرود؟ من شخصا کار میراث را خیانت به مردم میدانم. اگر به کار پیش رود آینده وقایع ناگوار در انتظار است، خدا از میراث و میراثیان نگذرد!