به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، لایحه مالیات بر ارزش افزوده که این روزها صدای شهرداری ها و اعضای شوراهای اسلامی شهر ها را در آورده همچنان در کمیسیون های تخصصی مجلس در حال بررسی است و مشخص نیست که چه زمانی در صحن علنی مجلس مورد بحث و رای گیری قرار خواهد گرفت.
به اعتقاد مخالفان این طرح در صورت تصویب این لایحه اختیار اخذ عوارض که تأمینکننده بخشی از منابع شهرداریها است، تحت شعاع قرار میگیرد و با این اقدام شهرداریها به نوعی دولتی می شوند.
حسین اسلامی با بیان این که لایحه ای مالیات بر ارزش افزوده شهرداری ها را دولتی می کند، اظهار داشت: زمانی که عوارض عنوان مالیات به خود می گیرد به این معنی است که تمامی مبالغ باید متمرکز به حساب خزانه واریز شود.
وی ادامه داد: در این میان بخشی که حق شهرداری ها است باید شهرداری ها در یک فرایند کاری و بروکراسی اداری دوباره از دولت مطالبه کنند یک روند طولانی تخصیص و اعتبار دارد که خود این کار بسیار زمان بر است.
اسلامی تصریح کرد: شهرداری ها هم اکنون این مبالغ را در قالب عوارض از شهروندان به صورت مستقیم دریافت می کنند.
وی افزود: در صورت نهایی شدن این لایحه و تصویب در مجلس شهرداری ها برای هزینه کرد خودشان باید همواره منتظر مبالغی باشند که دولت از خزانه واریز می کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم ابراز داشت: اعضای شورای اسلامی شهر قم نیز در این زمینه رایزنی هایی را داشته و نظرات و انتقادات اعضای شورا به اطلاع آقای امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی رسید تا ایشان از حق قانونی شهرداری ها دفاع کنند.
وی افزود: تصویب این لایحه تهدید جدی است برای شهرداری ها و قطعا منابع مالی شهرداری ها را با مشکلات اساسی روبرو می کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم:
لایحه مالیات بر ارزش افزوده منابع مالی و استقلال شهرداری ها را تهدید می کند
حسین اسلامی با بیان این که لایحه ای مالیات بر ارزش افزوده شهرداری ها را دولتی می کند، اظهار داشت: زمانی که عوارض عنوان مالیات به خود می گیرد به این معنی است که تمامی مبالغ باید متمرکز به حساب خزانه واریز شود.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=2347
برچسب ها
درآمدهای شهرداری قم دکتر حسین اسلامی رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم سخنگوی سخنگوی شورای اسلامی قم مالیات بر ارزش افزوده
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم: ضرورت ایجاد آرامستان ویژه جنوب شهر قم
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم: از اردوی هویتی تا دیوارنگارههای شهری؛ روایت قم در مسیر زیارت
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم: استاندار قم برای حل مشکلات آرامستان دارالسلام ورود کند
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم:
ضرورت ایجاد آرامستان ویژه جنوب شهر قم
نیازمند با تأکید براینکه آرامستان دارالسلام نیاز منطقه جنوبی شهر را تأمین میکند، گفت: لازم است برای حل مشکلات آرامستان دارالسلام مسئولین استانی همراهی نمایند و این آرامستان راهاندازی شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم:
از اردوی هویتی تا دیوارنگارههای شهری؛ روایت قم در مسیر زیارت
حجتالاسلام استقامت از اختصاص ردیف بودجه مستقل برای توسعه فرهنگ میزبانی زائران در قم خبر داد و گفت: بودجهریزی فرهنگی شهر قم در سال 1404 با رویکرد میزبانی زائران تدوینشده و امیدواریم شاهد تحول بزرگی در حوزه میزبانی از زائران در شهر مقدس قم باشیم.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم:
استاندار قم برای حل مشکلات آرامستان دارالسلام ورود کند
محرری خواستار ورود جدی استاندار قم برای حل مشکلات دارالسلام شد و گفت: توقف 10 ساله آرامستان دارالسلام ظلم به مردم و شهر قم و از بین رفتن بیتالمال است، چنانچه این آرامستان راهاندازی شود نیاز منطقه جنوبی بهخصوص پردیسان برطرف خواهد شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.