به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، حسن طلائی عضو هیئترئیسه شورای اسلامی شهر مقدس قم در حاشیه بازید اعضای شورای شهر از منطقه ۶ شهرداری قم اظهار داشت: در سال جاری ۹۰ پروژه عمرانی، خدماتی، ترافیکی و فضای سبز بالغبر ۶۶ میلیارد تومان در دستور انجام منطقه شش شهرداری قم قرار دارد، که ازجمله مهمترین پروژههای شاخص این منطقه میتوان به ورودی جعفریه، بوستان بانوان و پروژههای ترافیکی و عمرانی اشاره کرد.
وی با اشاره به ورودی غربی شهر مقدس قم که در حال حاضر یکی از مهمترین مسیرهای جادهای اتصال غرب کشور است و با پیگیریهای مستمر در حال اتمام است اظهار داشت: ورودی جعفریه تبادلات ترافیکی ورودی شهر و پیرامونی شهر در حوزه منطقه ۶ را انجام میدهد که امیدواریم در دهه فجر به بهرهبرداری برسد.
طلائی افزود: یکی از برنامههای مهم مدیریت شهری توسعه فضاهای فرهنگی و ورزشی در سطح مناطق شهر مقدس قم است، در همین راستا بوستان بانوان منطقه ۶ قم به مساحت ۳۳۰۰ مترمربع که شامل مسیر دوچرخه، فضای بازی کودکان، آبنما و فضای سبز مناسب در دستور کار قرارگرفته است، امیدوارم این بوستان با توسعه فضای سبز منطقه مذکور فضای امن و ایمنی برای بانوان ایجاد نماید.
عضو هیئترئیسه شورای اسلامی شهر مقدس قم بیان داشت: منطقه شش با جمعیت ۲۴۰ هزار نفر، بیشترین جمعیت را در بین مناطق هشتگانه قم به خود اختصاص داده است اما علیرغم اقدامات انجامشده سرانه فضای سبز این منطقه ۳.۸ مترمربع است، هرچند نسبت به سالیان گذشته در حوزه فضای سبز و عمرانی توسعه قابلتوجهی در شهر قم را شاهد هستیم اما منطقه شش متأسفانه از مناطق کم برخوردار بوده و کمبود مراکز تفریحی و ورزشی در آن قابلتأمل است.
طلائی با اشاره به گلایههای شهروندان ساکن منطقه شش در خصوص عدم رعایت عدالت اجتماعی در توسعه مناطق شهری اظهار داشت: اولویت توسعه مناطق شهری باید بر اساس رفع محرومیت موجود و فراهم نمودن عدالت اجتماعی در توسعه شهری در حوزههای مختلف باشد و در نهایت ایجاد توسعه متوازن محلات در مدیریت شهری باید بیشتر موردتوجه قرار گیرد.
طلائی با انتقاد از ایجاد بوستانهای جنگلی در سطح حاشیه شهر افزود: ایجاد این بوستانها در برنامههای بلندمدت مجموعه مدیریت شهری گامی اثرگذار خواهد بود، اما در مناطق کم برخوردار شهر مقدس قم همچنان شاهد پایین بودن سرانه فضای سبز و همزمان توسعه جمعیتی این مناطق هستیم و درنهایت دسترسی عادلانه شهروندان به امکانات زیرساختی شهر را برای مردم این منطقه تأمین نمیکند.
وی ادامه داد: برای بهبود کیفیت زندگی در این مناطق نیازمند آن هستیم که ابتدا معضلات موجود را حل نموده و سپس بهسوی اقدامات توسعهای در ابعاد منطقهای و کلانشهری گام برداریم، امیدواریم با توجه بیشتر به این مهم شاهد اقدامات چشمگیری برای شهروندان ساکن در این مناطق باشیم.
عدالت اجتماعی در توسعه شهری نیازمند همت بیشتر مدیریت شهری است
برچسب ها
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: حمل و نقل از مهمترین ارکان مدیریت شهری است
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم: بهینهسازی ناوگان اتوبوسرانی قم الگویی موفق برای شهرهای کشور
استفاده از فناوری های نوین، گامی موثر در کاهش سردرگمی مسافران
سعادتمند استفاده از فناوری های نوین را گامی موثر در کاهش سردرگمی مسافران دانست و گفت: امروز با استفاده از سامانههای نظارتی، اطلاعات دقیق درباره زمان رسیدن اتوبوسها به ایستگاهها و مقاصد در دسترس قرار گرفته است.
حمل و نقل از مهمترین ارکان مدیریت شهری است
طلایی با اشاره به وجود بالغ بر 10 هزار راننده در ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری قم اظهار داشت: مسئله نیروی انسانی در ارتقای کیفیت خدمترسانی حمل و نقل عمومی و بهبود ارتباط انسانی با شهروندان مقولهای مهم است و خانواده بزرگ رانندگان حمل و نقل عمومی در قم نقش مهمی در ارتقای زیست شهری و رضایتمندی شهروندان دارند.
بهینهسازی ناوگان اتوبوسرانی قم الگویی موفق برای شهرهای کشور
محرری اقدامات دو سال اخیر سازمان اتوبوسرانی را الگویی موفق در سطح کشور دانست و گفت: این پیشرفتها علاوه بر افتخارآفرینی برای شهر قم، موجب افزایش سهم حملونقل عمومی در زندگی شهروندان شده است و امیدواریم با افزایش تعداد اتوبوسها، شاهد رشد هرچه بیشتر این روند باشیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.