به گزارش روابط عمومی شورای شهر قم، مجید اخوان با بیان این که پروژه های شهری تا ۱۰ میلیارد تومان در قم نیازی به مجوّز شورای اسلامی شهر ندارد خاطر نشان کرد: فرآیند مناقصه در این پروژه ها با نظارت شهرداری انجام می شود.
وی در ادامه به دو مجوّز اخیر شورای شهر برای پروژه های با برآورد بیش از ۱۰ میلیارد تومان اشاره کرد و بیان داشت: یکی از این پروژه ها مربوط به اجرای خط بی آر تی بلوار آیت الله بروجردی (ره) است که با برآورد اولیه ۱۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بر اساس لایحه ای از سوی شهرداری به نشست علنی و رسمی شورای شهر ارائه شد و اعضای شورا با تفویض اختیار به شهرداری برای انجام مناقصه این پروژه موافقت کردند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و امور سرمایه گذاری شورای شهر قم افزود: پروژه دیگر مربوط به تکمیل ساختمان شورای اسلامی شهر قم است که تفویض اختیار برگزاری مناقصه آن نیز با برآورد اولیه ۱۶ میلیارد تومان با موافقت کمیسیون برنامه و بودجه و همچنین کمیسیون تلفیق شورای شهر به شهرداری قم واگذار شد.
اخوان با اشاره به این که این دو پروژه از اولویت های اجرایی شورای اسلامی شهر است اظهار کرد: ساماندهی بلوار آیت الله بروجردی (ره) یکی از پروژه های مهم مدیریت شهری قم محسوب می شود.
ساختمان فعلی شورای شهر در شأن مردم قم نیست
وی اضافه کرد: تردیدی نیست که ساختمان فعلی شورای اسلامی شهر قم چه از نظر مکان و چه از نظر کیفیت در شأن مردم قم نیست.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و امور سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: ساختمانی که در مجاورت شهرداری قم برای شورای اسلامی شهر در حال احداث است می تواند تأمین کننده نیازها باشد تا بتوان در دوره های آینده شورای شهر، خدماتی بهتر به مردم و ارباب رجوع ارائه داد.
وی سپس شاه کلید توسعه شهر قم را مشارکت بخش خصوصی و حضور فعال سرمایه گذاران عنوان کرد و گفت: قم به عنوان اُمّ القُرای جهان تشیع نمی تواند با منابع موجود اداره شود، ضمن آن که وضعیت فعلی دولت هم تأمین کننده نیازها و پُرکننده خلأها نیست و از این رو باید شاهد مشارکت جدّی بخش خصوصی و حضور فعال سرمایه گذاران برای تکمیل توسعه قم باشیم.
تعیین تکلیف ۲۰ بلوک از ۶۰ بلوک بلوار پیامبر اعظم (ص)
وی این مشارکت و حضور فعال را برای اعضای شورای اسلامی شهر و مجموعه مدیریت شهری مهم خواند و تصریح کرد: یکی از مهم ترین مناطق قم که مشارکت بخش خصوصی و حضور برخی سرمایه گذاران را تجربه می کند، بلوار پیامبر اعظم (ص) است که دو بدنه در دو طرف این بلوار شکل گرفته و حدود ۶۰ بلوک ۲ تا ۵ هزار متری برای آن تعریف شده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و امور سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر قم اذعان کرد: این بلوک ها با کاربری های مختلف اعم از اقامتی، گردشگری، مسکونی، تجاری، فرهنگی، فضای سبز و مانند آن، دارای شیوه نامه سرمایه گذاری و طرح مصوّب است و هیئت عالی سرمایه گذاری با حضور ۶ نفر از اعضای شورا و شهرداری بر این موارد نظارت دارد.
اخوان ادامه داد: فراخوان بسته های رقابتی سرمایه گذاری در طرح ها و پروژه های این بلوار در این هیئت عالی مصوّب و اعلام می شود و خوشبختانه تاکنون استقبال خوبی از این طرح ها شده است و سرمایه گذاران ۲۰ مورد از این بلوک ها انتخاب شده اند.
عضو شورای اسلامی شهر قم همچنین یادآور شد: سهم آورده شهرداری در این پروژه ها، زمین و عوارض و سهم آورده شریک هم ساخت و ساز است، در عین حال که تسهیلاتی هم برای سرمایه گذاران در نظر گرفته می شود.
وی ابراز امیدواری کرد طرح های سرمایه گذاری بلوار پیامبر اعظم (ص) قم در دو سال آینده، ضمن حفظ شأن این منطقه، رونق لازم را در این محدوده از قم آشکار سازد.