به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهرمقدس قم، مجید اخوان که دوشنبه شب در نشست رسمی علنی شورای اسلامی شهر درباره بررسی و تصویب بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری کلانشهر قم سخن می گفت با اشاره به وصول لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده از سوی شهرداری به شورای شهر در یک ماه گذشته بیان کرد: اگرچه تأخیری در ارسال این لایحه وجود داشت، اما توانستیم عملکرد ۱۱ ماهه مدیریت شهری را در سال ۹۹، ملاک بررسی بودجه ۱۴۰۰ قرار دهیم.
وی با تاکید بر این که در لوایح بودجه باید از درآمدهای واقعی به هزینه ها برسیم افزود: لایحه بودجه ۱۴۰۰ کلانشهر قم در بیش از ۳۰ جلسه شورا و بویژه در کمیسیون تلفیق با حضور همه مسؤولان مورد بررسی و دقت نظر قرار گرفت.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و امور سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر قم همچنین به مبلغ ۲۳۱ میلیارد تومانی بودجه سال بعد شهرداری کلانشهر قم برای تأمین هزینه های حقوق و دستمزد اشاره کرد و یادآور شد: منابع داخلی شهرداری در این بودجه، یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است و ۸۰۰ میلیارد تومان نیز از طریق فروش اموال و سرمایه گذاری به دست می آید، بنابراین تردیدی نیست که تنها دغدغه تحقق درآمدها در بحث کمک ملی و استانی دولت و همچنین موضوع اوراق مشارکت و اوراق خزانه است که نیاز به همیاری و همکاری همه مسؤولان دارد.
اخوان در عین حال از تفویض برخی اختیارات به شهردار قم در سال ۱۴۰۰ از سوی شورای اسلامی شهر برای تسریع در اجرای پروژه ها خبر داد و گفت: این اختیارات سبب می شود تا سقفی از هزینه ها، نیازی به کسب مجوز از شورای شهر نباشد.
وی همچنین تشکیل صندوق بیمه عمر و درمانی را از برنامه های شورای شهر برای دست اندرکاران مدیریت شهری دانست و گفت: بودجه سال ۱۴۰۰ کلانشهر قم تصریح دارد که درآمد ناشی از حذف پارکینگ باید در یک حساب خاص تجمیع و صرفا صرف تملک و احداث پارکینگ شود تا مشکل پارکینگ عمومی در سطح شهر مشاهده نشود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و امور سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر قم در ادامه به موضوع انتخابات سال آینده اشاره کرد و یادآور شد: مدیریت شهری مانند همه انتخابات های گذشته، کمک تدارکاتی و مالی را در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته است.
وی با اشاره به این که بودجه سال آینده کلانشهر قم به مبلغ ۳ هزار و ۶۲ میلیارد تومان خواهد بود گفت: پیش بینی افزایش هزینه های جاری در این بودجه نسبت به بودجه سال جاری ۲۵ درصد است، ضمن آن که متأسفانه هزینه های عُمرانی افزایشی سرسام آور را تجربه می کند و گاهی تا ۲۰۰ درصد و بیشتر هم خواهد رسید.
وی با ابراز امیدواری به اینکه توازن اقتصادی کشور در سال های آینده از معضل جدی افزایش سرسام آور هزینه های عمرانی در پروژه های شهری بکاهد گفت: همیشه شاهد این بوده ایم که برگزاری هر انتخابات معمولا وقفه ای در اجرای پروژه ها ایجاد می کند، اما امیدواریم که انتخابات سال ۱۴۰۰ این وقفه را در قم ایجاد نکند.