نردبان آتش‌نشانی باید حداکثر هفته آینده تعیین تکلیف شود
نردبان آتش‌نشانی باید حداکثر هفته آینده تعیین تکلیف شود
صابری با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف سریع موضوع تأمین نردبان آتش‌نشانی گفت: با توجه به طولانی شدن روند بررسی این موضوع، لازم است ابهامات موجود در کوتاه‌ترین زمان برطرف شده و موضوع حداکثر هفته آینده در صحن شورا مطرح و تعیین تکلیف شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، دکتر حسین صابری در دویست و بیست و دومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم، با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره تأمین نردبان آتش‌نشانی اظهار داشت: این موضوع سال‌هاست در دستور کار قرار دارد و از سال ۱۴۰۰ نیز به‌صورت جدی در شورا مطرح بوده و انتظار می‌رود از این پس روند پیگیری آن با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به پیشنهاد مطرح‌شده درباره استفاده از ظرفیت دولت و بانک مرکزی برای تأمین ارز و دستیابی به قیمت مناسب‌تر افزود: ورود به این فرآیند می‌تواند زمان‌بر باشد و ممکن است با توجه به طولانی بودن مراحل اداری، نتیجه مورد انتظار در زمان مناسب حاصل نشود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: اگر قرار است کمیسیون مربوطه برای بررسی موضوع چند جلسه برگزار کند، لازم است این جلسات در همین مدت کوتاه تشکیل و ابهامات موجود برطرف شود تا نهایتاً موضوع در جلسه آینده شورا مطرح و درباره آن تصمیم‌گیری شود.

صابری با اشاره به اعلام قیمت ۱۶۰ هزار تومان برای تأمین ارز گفت: در شرایط فعلی، موضوعات بسیار مهم و حساسی در صف تأمین ارز قرار دارند که کالاهای اساسی و دارو از جمله آنهاست؛ بنابراین باید روند تصمیم‌گیری درباره این موضوع با توجه به شرایط موجود و بدون اطاله دنبال شود.

وی خطاب به رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورا گفت: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده تاکنون، انتظار می‌رود در فرصت باقی‌مانده جلسات لازم برگزار و ابهامات برطرف شود تا حداکثر در جلسه آینده، تکلیف موضوع مشخص شود.

حل مشکل انتقال وجه مربوط به افزایش سرمایه بانک شهر

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم در بخش دیگری از سخنان خود از حل مشکل انتقال وجه مربوط به افزایش سرمایه بانک شهر خبر داد و از پیگیری‌های انجام‌شده توسط مدیریت شهری و مسئولان مرتبط قدردانی کرد.

صابری بیان کرد: مشکل مربوط به افزایش سرمایه بانک برطرف شده است و لازم است از شهردار قم و مجموعه مدیران و مسئولان مرتبط که برای حل این موضوع پیگیری کردند، تشکر کنم.

وی با بیان اینکه ایجاد این مشکل ناشی از مسائل مربوط به سیستم بانکی بوده و ارتباطی با شهرداری نداشته است یادآور شد: به دلیل مشکلات بانکی، امکان انتقال وجه از بانک ملی به بانک شهر فراهم نشده بود و برای رفع این مسئله، اقدامات و پیگیری‌های متعددی انجام شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: پس از پیگیری‌های انجام‌شده، مجوزهای لازم از بورس دریافت شد و بانک شهر نیز امروز انتقال وجه را انجام داده است؛ بنابراین مشکل مربوط به انتقال وجه و سهام برطرف شده است.

صابری خاطرنشان کرد: با انجام این انتقال، سهام شهرداری بدون تغییر باقی خواهد ماند و موضوعی که طی روزهای گذشته پیگیری می‌شد، با تلاش مجموعه‌های مرتبط امروز به نتیجه رسید.

انتهای پیام/