تداوم قطعی برق در قم با وجود وعده رفع خاموشی‌ها قابل قبول نیست
تداوم قطعی برق در قم با وجود وعده رفع خاموشی‌ها قابل قبول نیست
مسگری نسبت به تداوم قطعی برق در استان انتقاد کرد و خواستار پیگیری جدی این موضوع از سوی استاندار و نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محمود مسگری در دویست و بیست و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، به‌ویژه فرماندهان شهید قم را گرامی می‌داریم و امیدواریم بتوانیم در مسیر خدمت به مردم و نظام، ادامه‌دهنده راه این شهیدان باشیم.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت قطعی برق در قم افزود: قرار بود از شهریورماه شاهد قطعی برق در قم نباشیم، اما همچنان شاهد اعمال خاموشی در بخش‌هایی از استان هستیم و این موضوع مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه موضوع قطعی برق باید با حساسیت بیشتری دنبال شود، گفت: انتظار ما از استاندار و نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی این است که موضوع خاموشی‌های قم را به‌صورت جدی پیگیری کنند و اجازه ندهند مردم استان بیش از این با مشکلات ناشی از قطع برق مواجه شوند.

مسگری ادامه داد: اگر قرار است در شرایط موجود قطعی برق اعمال شود، باید این مسئله بر اساس یک برنامه و معیار مشخص و عادلانه در سراسر کشور به خصوص تهران اجرا شود و نباید مردم یک استان بیش از سایر مناطق با خاموشی مواجه باشند.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به شرایط مردم قم خاطرنشان کرد: قم علاوه بر جمعیت ساکن، همواره میزبان تعداد زیادی از زائران و مسافران است و استمرار قطعی برق می‌تواند بر زندگی روزمره مردم، فعالیت‌های اقتصادی و ارائه خدمات نیز اثرگذار باشد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر قم در پایان خواستار ورود جدی مسئولان استانی و نمایندگان قم برای تعیین تکلیف وضعیت خاموشی‌ها شد و گفت: انتظار می‌رود وعده‌های مطرح‌شده درباره کاهش و رفع قطعی برق در قم عملیاتی شود و مردم استان از یک برنامه روشن و عادلانه در زمینه تأمین برق برخوردار باشند.

انتهای پیام/