به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حسن طلایی در صد و شصتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم بر پیگیری حل مشکلات آرامستان دارالسلام تأکید کرد و اظهار داشت: تا این آرامستان راهاندازی نشده نباید آرامستان جدیدی در این منطقه طراحی و ساخته شود.
وی به افزایش جمعیت قسمت جنوبی شهر با راهاندازی شهرکهای جدید در قم اشاره کرد و افزود: بهزودی شاهد افزایش چشمگیر جمعیت در پردیسان و شهرکهای جدید مسکونی جدید در قم مانند شهرک شهید آیتالله رئیسی هستیم که باید تمام نیازهای مردم به نگاهی جامع دیده شود.
عضو شورای شهر قم تأکید کرد: تنها ساخت شهرک مسکونی کافی نیست باید منطقه مسکونی بهگونهای طراحی و اجرا شود که نسبت به تمام نیازهای خود مستقل باشند تا مردم مجبور نباشند برای تأمین نیازهای ضروری خود به داخل شهر تردد کرده و جریان ترافیکی سنگینی در این منطقه ایجاد شود.
انتهای پیام/
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم:
برای جلوگیری از ترافیک، نیازهای شهرکهای جدید مسکونی کامل برطرف شود
طلایی به افزایش جمعیت قسمت جنوبی شهر با راهاندازی شهرکهای جدید در قم اشاره کرد و گفت: باید تمام نیازهای شهرکهای مسکونی تأمین شود تا مردم برای تأمین نیازهای اولیه و ضروری مجبور به تردد در شهر و ایجاد جریان ترافیکی سنگین نشوند.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=16781
برچسب ها
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.






