دکتر اسلامی با اشاره به مشکلات موجود در منطقه پردیسان به دلیل تفسیر ناصواب از تبصره «6» اظهار داشت: بخش هایی از منطقه پردیسان به دلیل تفسیر نادرست قانون دچار مشکلات جدی شده است و شاهد ایجاد تجاری های موقت حتی در پارکینگ ها و حیاط های مجتمع های مسکونی بر خلاف ضوابط هستیم.
به گزارش روابط عمو می شورای شهر قم، دکتر حسین اسلامی در حاشیه یکصدو و هشتاد و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم در گفتگو با خبرنگاران در خصوص تفسیر ناصواب از تبصره «۶» ماده واحده قانون نحوه تقویم ابنیه، املاک و اراضی مورد نیاز شهرداریها اظهار داشت: متاسفانه با تفسیر ناصواب و ناصحیح از تبصره «۶» که اراضی را محدود به اراضی با کاربری صرفا مسکونی کرده است و با این تفسیر بخش هایی از اراضی پردیسان دچار مشکل شده است.
وی ادامه داد: بخش هایی از اراضی پردیسان که دارای کاربری تجاری است و در اختیار سازمان زمین بوده و نماینده آن نیز اداره کل راه و شهرسازی استان می باشد باقی مانده است و اگر این مهم در اختیار شهرداری بود نیازی به اینکه تجاری موقت آن هم در پهنه های مسکونی و در پارکینگ و یا حیاط مجتمع ها بر خلاف ضوابط ایجاد شود نبود.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=5508






