به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، نرجس نیازمند در دویستوبیستمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم، با اشاره به بررسی پیشنهاد تغییر نام منطقه هفت شهرداری قم به “شهرداری معصومیه” اظهار داشت: در پیگیری اعتبارات برای حرم مطهر باید مشخص باشد که این محدوده با عنوان منطقه هفت یا “معصومیه” مورد مطالبه قرار میگیرد و لازم است جایگاه و ساختار آن در فرآیندهای بودجهای بهدرستی تعریف شود.
وی افزود: باید از دولت درباره سهم قم از اعتبارات مرتبط با حرمین سؤال شود و سهم واقعی قم توسط مسئولین استانی پیگیری گردد؛ چراکه توسعه و ساماندهی اطراف حرم مطهر نیازمند منابع کافی است و نباید سهم قم از این اعتبارات نادیده گرفته شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم همچنین در جریان بررسی لایحه پرداخت رفاهیات به بازنشستگان و موظفین، بر ضرورت توجه به منابع مالی و شرایط اقتصادی کارکنان تأکید کرد و گفت: مطابق قانون ابلاغی از سال ۱۴۰۱ مصوبه-ای در خصوص ترمیم حقوق کارمندان شهرداری در نظر گرفته شده که شهرداری می بایست منابع مالی آن را مشخص و معوقات پرداخت گردد.
انتهای پیام/





