حجتالاسلاموالمسلمین استقامت با اشاره به لزوم شفاف سازی منافع شهرداری قم در افزایش سرمایه بانک شهر گفت: شبهات منافع شهر قم در سهامداری بانک شهر زیاد بوده و باید تمام درآمدهای و امتیازهای شهر قم نسبت به این افزایش سرمایه ارائه شده توسط شهرداری مشخص شود.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی استقامت در صد و سی و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر مقدس قم، خواستار تعیین تکلیف ۱۷۰۰ میلیارد تومان مازاد بودجه سال گذشته شد و اظهار داشت: باید به مازاد بودجه سال گذشته رسیدگی شده و شهرداری برای آن طرح بیاورد.
وی بر شفافسازی منافع شهر در بانک شهر نیز اصرار کرد و افزود: شبهات منافع شهر در بانک شهر زیاد بوده و باید تمام درآمدهای و امتیازهای شهر قم نسبت به این افزایش سرمایه مشخص شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شهرداری قم تصریح کرد: وقتی شهرداری قم در بانک شهر سرمایهگذار است باید تسهیلات دریافت کند تا شهر منتفع شود.
وی در پایان تأکید کرد: مازاد بودجه سال گذشته شهرداری نیز باید بخشی از آن در حوزهای که منافع شهر تأمین میشود سرمایهگذاری شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=14945






