به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حسن صابری با تأکید بر جایگاه سازمان بازرسی در سلامت کار در حوزه شهری اظهار داشت: حوزه نظرات در بدنه شهرداری نقاط ضعفی دارد که باید شناسایی و برطرف شود.
وی سازمان بازرسی را نیازمند ارتقاء ساختار اداری دانست و افزود: کمبود نیروی انسانی و بودجه در این سازمان دو چالش بزرگ در این بخش است که باید به آن رسیدگی شود.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم تأکید کرد: شورای شهر آمادگی حمایت و پشتیبانی از این واحد را دارد زیرا حوزه نظارت تضمینکننده سلامت کار و رضایت شهروندان در اقدامات شهرداری است.
وی یادآور شد: بهینهسازی فرایندهای نظارتی واداری این سازمان باید در دستور کار قرار گیرد و شورا نیز نسبت به این موضوع پیگیری لازم را خواهد داشت.
صابری در پایان با ابراز رضایت از عملکرد سازمان بازرسی شهرداری قم تصریح کرد: باوجود کمبود نیروی انسانی و بودجه این سازمانف شاهد عملکرد بسیار خوب آن در ایام محرم و صفر بهخصوص اربعین بودیم که امیدواریم با این اصلاح ساختار شاهد اتفاقات خوبی در شهرداری باشیم.
انتهای پیام/
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم مطرح کرد:
لزوم ارتقاء ساختار اداری و تأمین نیروی انسانی در سازمان بازرسی شهرداری قم
صابری با تأکید از حمایت شورای شهر از ارتقاء ساختار اداری و تأمین نیروی انسانی در سازمان بازرسی شهرداری قم گفت: شورای شهر آمادگی حمایت و پشتیبانی از این واحد را دارد زیرا حوزه نظارت تضمینکننده سلامت کار و رضایت شهروندان در اقدامات شهرداری است.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=12052
برچسب ها
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.






