به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حجتالاسلاموالمسلمین امینیان امروز با حضور در کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم که با ریاست دکتر ملایی برگزار شد، به ارتباط ۹۰ درصد خانوادهها با آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهار داشت: آموزش و پرورش تنها ارگانی است که ارتباط تنگاتنگی با خانوادهها داشته و میتواند در فرهنگ و پیشرفت جامعه تأثیرگذار باشد.
وی تعداد دانشآموزش شهر قم را بیش از ۳۰۰ هزار دانشآموز اعلام کرد و افزود: واقعیت این است که آموزش و پرورش بهتنهایی نمیتواند این تعداد دانشآموز و خانواده را تحت پوشش برنامههایی غیر از برنامه درسی قرار دهد و نیاز به نهادهای مکمل دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قم شهرداری را یکی از نهادهای مکمل در اجرای برنامههای فرهنگی اجتماعی در کنار آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: با توجه به ساختار و رسالت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری دو نهاد آموزش و پرورش و شهرداری میتوانند مکمل خوبی برای هم باشند.
وی خواستار برقرار تعامل بین دو نهاد آموزش و پرورش و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری شد و تصریح کرد: در تعامل این دو نهاد ما میتوانیم بسیاری از آموزشهای فرهنگی مانند فرهنگ شهروندی، فرهنگ ترافیک، آموزشهای حوزه پسماند را در مدارس ارائه داده و بسیاری از مسائل حوزه شهری را حل کنیم.
حجتالاسلام امینیان ادامه داد: تجربه موفق شهرک ترافیک و استقبال دانشآموزان برای حضور و فراگیری آموزشهای حوزه ترافیک نشان میدهد در صورت ارائه آموزش دانشآموزان اقبال حضور در این آموزشها را داشته و میتواند در فرهنگ جامعه تأثیرگذار باشد.
وی در پایان تأکید کرد: ۱۴ کانون فرهنگی و اردوگاههای تحت مدیریت آموزش و پرورش میتواند پایگاه آموزشها و اجرای برنامههای فرهنگی باشد و آموزش و پرورش از تعامل با سازمان فرهنگی و شهرداری استقبال میکنیم.
انتهای پیام/
آمادگی آموزش و پرورش استان قم در تعامل با مدیریت شهری
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: صنعت مسکن، موتور محرک اقتصاد و اشتغالزایی در قم است
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل عمومی شورای اسلامی شهر قم: تاکید بر کاهش سرفاصله زمانی حرکت اتوبوسها و توجه به رفاهیات رانندگان ناوگان
عضو هیاترئیسه شورای اسلامی شهر قم: اختصاص ۴۰ هکتار بوستان به بانوان قم
صنعت مسکن، موتور محرک اقتصاد و اشتغالزایی در قم است
صابری با تأکید بر مدیریت صحیح صنعت ساختمان که محرک 140 بخش اقتصادی است، اظهار داشت: صنعت مسکن، موتور محرک اقتصاد و اشتغالزایی در قم است و با توجه ویژه به این حوزه و استفاده از ظرفیت های موجود میتوان نرخ بیکاری در شهر قم را بهطور چشمگیری کاهش داد.
تاکید بر کاهش سرفاصله زمانی حرکت اتوبوسها و توجه به رفاهیات رانندگان ناوگان
دهناد بر پرداخت رفاهیات و خدمات مناسبتر به رانندگان ناوگان حملونقل بار و مسافر تأکید کرد و گفت: در ناوگان تاکسیرانی با توجه به بودجهای که برای آن در نظر گرفتهشده باید بر پرداخت الکترونیکی در تاکسیها و ارائه رفاهیات و خدمات بهتر به رانندگان حوزه بار تمرکز بیشتری شود.
اختصاص ۴۰ هکتار بوستان به بانوان قم
آمره با اشاره به اختصاص 40 هکتار از فضای بوستان های شهر قم به بانوان اظهار داشت: تخصیص بودجه کافی به حوزه زنان و دیدهشدن نیازمندی های نیمی از جمعیت شهر نشان از عدالت اجتماعی در تخصیص بودجه و توجه به حوزه های مورد مطالبه بوده و انتظار نیز آن است شهر قم در این زمینه الگو باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.