به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محمود مسگری به مناسبت روز قم به بررسی جایگاه شهر قم در کشور و جهان پرداخت و اظهار داشت: با نگاهی به شهر و مطالعه جایگاه تاریخی، زیارتی و سیاسی علمی شهر قم به این حقیقت پیمیبریم که برای رسیدن به جایگاه مطلوب هنوز راه طولانی پیش روی مدیران شهر است.
وی شهر قم را بهعنوان مادر انقلاب و پایتخت جهان تشیع موردتوجه قرارداد و افزود: امروز شهر قم دارای شناسنامهای انقلابی مذهبی معتبری در جهان است که با حضور ۱۲۰ ملیت در حوزههای علمیه قم بعدی جهانی پیداکرده و باید به تمام مسائل آن با نگاهی ملی و بینالمللی توجه کنیم اما این نگاه هنوز در بین مدیران استان و کشور ایجاد نشده است.
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم تصریح کرد: رشد فزاینده مهاجرت به شهر قم و توسعه شهر چالشهای نوینی برای مدیریت شهری ایجاد کرده که تغییر فرهنگ شهر یکی از مهمترین چالشهای پیش رو ما بوده که در کنار زائرپذیری و فرصتهای گردشگری شهر باید به آن بهصورت جدی توجه کنیم.
وی تأکید کرد: امروز مدیریت شهری بهتنهایی نمیتواند تمام ظرفیتهای بالقوه شهر را به بالفعل کند و نیاز است به حوزه سرمایهگذاری بهصورت جدی و تخصصی ورود کنیم و این مسئله نیاز به بسترسازیهای مناسب و کم کردن بروکراسیهای اداری برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی دارد.
مسگری ادامه داد: یکی از فرصتهای مناسب برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی و جذب سرمایهگذاران روز قم است که تا امروز به آن نگاه جدی نشده و در حد برگزاری جشنهای محلهای و سازمانی به آن توجه شده است.
وی تأکید کرد: استفاده از فرصت روز قم فراتر از چند تبلیغات شهری است و نیاز است برای معرفی شهر در سطح ملی و بینالمللی برنامهای جامع با چشماندازی زماندار تعریف کنیم و برای رسیدن به این برنامه نیاز است تمام ظرفیتها و پتانسیلهای قم در تمام حوزهها بهخوبی شناسایی و احصا شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: شهر قم با دارا بودن ظرفیتهای زیارتی، گردشگری، علمی، وجود حوزههای علمیه و پژوهشگاههای علمی حوزوی و دانشگاهی، ظرفیتهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هنوز شناختهنشده و حتی برای مدیران این شهر نیز مهجور است که باید تیمی قوی از مجموع سه نهاد پرقدرت استانداری، شهرداری و شورای شهر تشکیلشده و به شناسایی این ظرفیتها بپردازد.
وی در پایان یادآور شد: احصا هر یک از ظرفیتهای شهر قم و معرفی آن به سرمایهداران کمک بزرگی به اقتصاد شهر و اقتصاد مردم کرده و شاهد رونق و توانمندی اقتصادی مردم خواهیم بود و به نظر این بزرگترین و اولویت مدیران شهری باید قرار گیرد.
انتهای پیام/
لزوم توجه بهروز قم فراتر از جشنهای محلهای و تبلیغات شهری
برچسب ها
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: حمل و نقل از مهمترین ارکان مدیریت شهری است
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم: بهینهسازی ناوگان اتوبوسرانی قم الگویی موفق برای شهرهای کشور
استفاده از فناوری های نوین، گامی موثر در کاهش سردرگمی مسافران
سعادتمند استفاده از فناوری های نوین را گامی موثر در کاهش سردرگمی مسافران دانست و گفت: امروز با استفاده از سامانههای نظارتی، اطلاعات دقیق درباره زمان رسیدن اتوبوسها به ایستگاهها و مقاصد در دسترس قرار گرفته است.
حمل و نقل از مهمترین ارکان مدیریت شهری است
طلایی با اشاره به وجود بالغ بر 10 هزار راننده در ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری قم اظهار داشت: مسئله نیروی انسانی در ارتقای کیفیت خدمترسانی حمل و نقل عمومی و بهبود ارتباط انسانی با شهروندان مقولهای مهم است و خانواده بزرگ رانندگان حمل و نقل عمومی در قم نقش مهمی در ارتقای زیست شهری و رضایتمندی شهروندان دارند.
بهینهسازی ناوگان اتوبوسرانی قم الگویی موفق برای شهرهای کشور
محرری اقدامات دو سال اخیر سازمان اتوبوسرانی را الگویی موفق در سطح کشور دانست و گفت: این پیشرفتها علاوه بر افتخارآفرینی برای شهر قم، موجب افزایش سهم حملونقل عمومی در زندگی شهروندان شده است و امیدواریم با افزایش تعداد اتوبوسها، شاهد رشد هرچه بیشتر این روند باشیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.