به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، دکتر مصطفی ملایی در دیدار با شرکتهای دانشبنیان در کمیسیون فرهنگی اظهار داشت: شورای شهر تلاش میکند از ظرفیتهای نخبگان در بخشهای مختلف مدیریت شهری استفاده کرده و نظرات و پیشنهادها آنان را در تصمیمگیریهای کلانشهری در نظر بگیرد.
وی مسئولیتپذیری واحدهای فناور را یکی از مهمترین ویژگی شرکتهای دانشبنیان دانست و افزود: مسئولیتپذیری شرکتهای دانشبنیان این امکان را فراهم میکند تا ما مسائل و آسیبهای حوزه مدیریت شهری را با این واحدها به اشتراک بگذاریم و تعامل سازندهای با آنها داشته باشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: جنگ نرم و جنگ هویتی که دشمنان علیه ایران و جوانان راه انداخته است نیاز به تدابیری نو و خلاقه شرکتهای استارت آپی دارد و باید بهعنوان یک اولویت استراتژیک به آن بپردازیم و اجرای آن را به دست مردم بسپاریم.
وی که از شرکتهای دانشبنیان در حوزه مسائل اجتماعی برای تبادلنظر و همفکری دعوت کرده بوده تأکید کرد: امروز اولویت مقام معظم رهبری و مجلس توجه به مسائل فرهنگی و آسیبهای اجتماعی است، این در حالی است که شاهد کمرنگ شدن عناصر فرهنگی در جامعه توسط دشمن هستیم.
ملایی لحاظ کردن پیوستهای فرهنگی در پروژههای شهرداری را مطرح کرد و گفت: یکی از وظایف شهرداریها در حوزه فرهنگی است و باید به مسائل رفتاری و فرهنگ شهروندی بیش از این توجه کرد زیرا مهمترین عامل بهرهبرداری در شهرها فرهنگسازی بوده و بهعنوان مهمترین وظیفه مدیران مطرح است.
وی اختصاص ۴۷ درصد بودجه شهرداری تهران به بخش فرهنگی را نشان از اهمیت حوزه فرهنگ دانست و بیان کرد: امروز نیاز داریم جایگاه زنان و کودکان و نوجوانان در شهر تقویتشده و برنامههای فرهنگی و اجتماعی شهری به سمت توسعه شادی و نشاط اجتماعی هدایت شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم تأکید کرد: اجرای برنامههای فرهنگی نیاز به همکاری با کنشگران اجتماعی دارد و باید بستر لازم برای حضور فعالان حوزه فرهنگ را در مدیریت شهری فراهم کنیم.
وی در ادامه مشکلات حوزه اجتماعی در شهر قم را یادآور شد و گفت: حاشیهنشینی، حضور اتباع خارجی در شهر، کمرنگ بودن فرهنگ آپارتماننشینی و اجارهنشینی مسائلی است که باید به آن پرداخته شود و ما نیاز به کمک شرکتهای دانشبنیان در حوزههای اجتماعی داریم.
ملایی یادآور شد: بعضی از آسیبهای اجتماعی در شهر قم هنوز موردی است و به یک پدیده تبدیل نشده و باید قبل از تبدیلشدن آن به پدیده برای آن کاری انجام دهیم تا سهم جوانان و نوجوانان در آسیبهای اجتماعی بیش از این نشود.
وی با یادآوری دوباره جایگاه مساجد و مدارس در فرهنگسازی در شهر گفت: مدارس مغز شهر و مساجد قلب شهر هستند و باید با تقویت این دو نهاد در حوزه فرهنگ جامعه را به سمت تعالی رشد و حرکت دهیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم در پایان تصریح کرد: باید تقویت عناصر فرهنگی و هویتی در شهر اولویت مدیران قرار گیرد و ۹۰ درصد برنامههای فرهنگی اجتماعی برای نوجوانان و از این درصد بیش از ۷۰ درصد آن برای دختران و زنان تعریف شود.
انتهای پیام/
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم:
شرکت های دانش بنیان در حوزه فرهنگی به کمک مدیریت شهری بیایند
ملایی با تاکید بر لزوم حل مسائل و مشکلات فرهنگی با کمک استارت آپها و مشارکت مردم گفت: جنگ نرم و جنگ هویتی که دشمنان علیه ایران و جوانان راه انداخته است نیاز به تدابیری نو و خلاقه شرکتهای استارت آپی دارد و باید بهعنوان یک اولویت استراتژیک به آن بپردازیم و اجرای آن را به دست مردم بسپاریم.
لینک کوتاه :
https://qomshora.ir/?p=12309
برچسب ها
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور مطرح کرد: از لزوم تقویت فرهنگ شهروندی تا توجه ویژه به درآمد پایدار
رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم: از افزایش بودجه فرهنگی تا توجه ویژه به تحقق شعار سال
امام جمعه قم: در انتخاب مسئولان توجه به بصیرت و مردم شناسی شرط است
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور مطرح کرد:
از لزوم تقویت فرهنگ شهروندی تا توجه ویژه به درآمد پایدار
آیتالله اعرافی با تأکید بر جایگاه و منزلت شهر قم خواستار توجه به تقویت فرهنگ شهروندی شد و گفت: شهر قم یک شهر بینالمللی بود و باید فرهنگ آن متناسب با این جایگاه تعریف و آموزش داده شود.
رئیس شورای اسلامی شهر مقدس قم:
از افزایش بودجه فرهنگی تا توجه ویژه به تحقق شعار سال
امرالهی توجه به برنامههای فرهنگی در حوزه استحکامبخشی به جایگاه انقلاب اسلامی را مورد اشاره قرار داد و گفت: استحکامبخشی به جایگاه انقلاب اسلامی از راهبردهای شورای ششم بوده و به شهرداری نیز ابلاغ شده، افزایش بودجه فرهنگی و تدوین برنامههایی در حوزه جهاد تبیین موید این مهم است.
امام جمعه قم:
در انتخاب مسئولان توجه به بصیرت و مردم شناسی شرط است
آیت الله سعیدی با اشاره به اینکه شهر قم، شهر عش آل محمد(ص) بوده و ویژگی خاص خود را دارد، گفت: در انتخاب مسئولان توجه به بصیرت و مردم شناسی شرط است و انتظار آن است افراد شایسته برای مدیریت استان قم انتخاب شوند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.