کمک شهرداری به مسجد جمکران با وجود مشکلات مالی باید با دقت بررسی شود
کمک شهرداری به مسجد جمکران با وجود مشکلات مالی باید با دقت بررسی شود
اخوان با تأکید بر جایگاه ویژه مسجد مقدس جمکران، نسبت به اختصاص کمک مالی شهرداری به این مسجد با توجه به مشکلات و کمبودهای مالی مدیریت شهری انتقاد کرد و گفت: فلسفه این کمک و ضرورت تأمین آن از منابع شهرداری باید به‌طور شفاف مشخص شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، مجید اخوان در دویست‌ودومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به جایگاه مسجد مقدس جمکران اظهار کرد: جایگاه این مسجد برای همه روشن و مبرهن است و سخنان بنده به هیچ عنوان ناظر بر کم‌اهمیت دانستن جایگاه مسجد جمکران نیست.

وی افزود: مسجد مقدس جمکران همواره مورد توجه مردم و علاقه‌مندان به حضرت حجت(عج) بوده و بخش قابل توجهی از نیازهای آن نیز از محل نذورات و کمک‌های مردمی تأمین می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به سابقه طرح موضوع کمک شهرداری به مسجد جمکران در شورای شهر گفت: حدود شش یا هفت ماه پیش نیز موضوع مشابهی در شورا مطرح شد و تا جایی که به یاد دارم، آن لایحه رأی نیاورد، اما اکنون بار دیگر موضوع کمک شهرداری به مسجد جمکران مطرح شده است.

اخوان با طرح این پرسش که با توجه به شرایط مالی شهرداری، ضرورت این کمک از منابع مدیریت شهری چیست، تصریح کرد: شهرداری قم با مشکلات و کمبودهای متعددی مواجه است، پروژه‌ها و مطالبات زیادی دارد و در تأمین نقدینگی نیز با محدودیت روبه‌روست؛ بنابراین باید مشخص شود فلسفه اختصاص این کمک چیست و چه ضرورتی برای تأمین آن از منابع شهرداری وجود دارد.

وی ادامه داد: این موضوع ممکن است در آینده برای شهرداری و شورای شهر ایجاد مشکل کند و به همین دلیل معتقدم باید ابعاد آن با دقت بیشتری بررسی شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم در پایان با اعلام مخالفت خود با این لایحه گفت: با وجود احترام و اعتقاد به جایگاه مسجد مقدس جمکران، با اختصاص این کمک از منابع شهرداری موافق نیستم و معتقدم در شرایط فعلی باید درباره ضرورت و نحوه تأمین این اعتبار بررسی بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/