شهرداری قم، راهبری راه‌اندازی ایستگاه‌های پایش آلودگی را بر عهده گیرد
شهرداری قم، راهبری راه‌اندازی ایستگاه‌های پایش آلودگی را بر عهده گیرد
بازگیر با اشاره به نیاز شهر قم به 10 ایستگاه پایش آلودگی، گفت: در حال حاضر پنج ایستگاه پایش آلودگی فعال است و از شهرداری می‌خواهیم راهبری راه‌اندازی ایستگاه‌های آلودگی در شهر را بر عهده گرفته و ما را در حفظ سلامت مردم یاری کند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، دکتر محمدحسین بازگیر با حضور در نود و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم ضمن محکوم کردن توهین به قرآن کریم اظهار داشت: توهین به مقدسات و ادیان الهی به‌خصوص قرآن، نشان‌دهنده انحطاط فرهنگ غرب است و به‌زودی شاهد نابودی کفر خواهیم بود.
وی در ادامه شرایط آب‌وهوای قم را در مرحله اضطرار دانست و افزود: وجود ۱۰۴ هزار مترمربع عرصه و کانون‌های آلودگی در شهر قم و بحرانی بودن بیش از ۳۰ هزار مترمربع از آن، شهر قم را در شرایط بحرانی قرار داده است.
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قم ادامه داد: الگوی آلودگی هوای شهر قم با سایر شهرها متفاوت بوده و با کمترین وزش باد شاهد آلودگی در سطح بحرانی در شهر هستیم.
وی نخستین گام در رفع آلودگی هوا را شناسایی شرایط دانست و گفت: شهر قم نیاز به ۱۰ ایستگاه پایش آلودگی دارد که در حال حاضر پنج ایستگاه آن فعال است و از شهرداری می‌خواهیم راهبری راه‌اندازی ایستگاه‌های آلودگی در شهر را بر عهده بگیرد و ما را در حفظ سلامت مردم یاری کند.
بازگیر دومین چالش شهر قم را تأمین حق آبه دانست و بیان کرد: باید برای رفع کانون‌های آلودگی حق آب شهر قم تأمین شود و ما در حال تدوین شاخص حق آبه شهر قم هستیم و از شهرداری می‌خواهیم به ما در مطالبه حق آبه شهر کمک کند.
وی تأکید کرد: وظیفه همه دستگاه‌ها در بهبود شرایط زیست‌محیطی قم باید مشخص شود و قالبی مشخص وجود داشته باشد که همه ارگان‌ها به آن پایبند باشند.
مدیرکل اداره حفاظت از محیط‌زیست استان قم گفت: نباید کاربری‌های فضای سبز تغییر کند و همچنین در حوزه مدیریت پسماند نیز نیازمند تعریف خط‌کشی برای ارزیابی اقدامات انجام‌شده هستیم.
وی در پایان تأکید کرد: شهرداری قم در توسعه فضای سبز و مدیریت پسمانده اقدامات خوبی انجام داده و ما نیز در کارگروه مدیریت پسماند از عملکرد شهرداری حمایت خواهیم کرد.
انتهای پیام/