مدیریت جامع شهری منجر به برداشتن موانع می‌شود/فعالیت‌های مدیریت شهری قم قابل تحسین است
مدیریت جامع شهری منجر به برداشتن موانع می‌شود/فعالیت‌های مدیریت شهری قم قابل تحسین است
نادری با اشاره به اینکه مدیریت جامع شهری باید منجر به برداشتن موانع شود، خاطرنشان کرد: اگر موانع برداشته شده و راه هموار شود، تولید به شکل مضاعف انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، علیرضا نادری در حاشیه هفتاد و یکمین اجلاس مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی شهرهای مرکز استان که به میزبانی شهر مقدس قم درحال برگزاری است، اظهار کرد: در این اجلاسیه‌ها و جلسات با انتقال تجربیات، حل مشکلات مردم آسان‌تر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه باید یک نظارت قوی بر انتخابات شوراها باشد، مطرح کرد: اگر این نظارت وجود داشته باشد، شوراها متخصص و قوی تشکیل خواهند شد.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه انتخاب شورای متخصص به مدیریت واحد شهری منجر خواهد شد، عنوان کرد: اگر شورا دارای نقاط ضعف باشد، قطعا کسی به حرف ‌آن گوش نخواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت جامع شهری باید منجر به برداشتن موانع شود، خاطرنشان کرد: اگر موانع برداشته شده و راه هموار شود، تولید به شکل مضاعف انجام خواهد شد.

نادری با بیان اینکه انتظارات مردم از شوراها برآورده نشده است، تصریح کرد: یکی از علت‌های این اتفاق نیز عدم وجود شوراها متخصص است.

وی با اشاره به اینکه پیشرفت شهر قم طی سال‌های اخیر زبان‌زد بوده است، یادآور شد: زمانی که از خارج از شهر قم به این شهر وارد شده و گسترش شهر را مشاهده می‌کنید، باید مسئولین شهری قم را تحسین کنید.

انتهای پیام/