مدیریت شهری در ترویج سواد رسانه‌ای به کمک خانه مطبوعات بیاید
مدیریت شهری در ترویج سواد رسانه‌ای به کمک خانه مطبوعات بیاید
یوسف‌پور با ابراز تأسف از عدم توجه مدیران به مقوله سواد رسانه‌ای گفت: متأسفانه در حوزه سواد رسانه ضعیف هستیم و ضربه خواهیم خورد و حتی مدیرانمان به‌خاطر عدم سواد رسانه در بیان به‌دفعات سوژه رسانه‌های خارجی می‌شوند، امید داریم مدیریت شهری به کمک خانه آمده و به ترویج سواد رسانه‌ای در جامعه کمک کند.

به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، فخرالدین یوسف‌پور با حضور در صد و سی و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدا به‌خصوص شهدای خدمت و شهید هنیه اظهار داشت: در آستانه روز خبرنگار هستیم و شایسته است اعلام کنیم نخستین شهید رسانه را شهر قم به جامعه تقدیم کرده است.

وی با یادآوری تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت و جایگاه رسانه افزود: مقام معظم رهبری معتقد است رسانه‌ها یک ابزار قدرتمند در جهاد تبیین هستند و باید از این ابزارها در تأثیرگذاری بر افکار عمومی استفاده کرد.

مدیرعامل خانه مطبوعات قم با ابراز تأسف نسبت به کم‌رنگ‌شدن جایگاه رسانه در جامعه بیان کرد: اما در جامعه امروز حتی نیروهای انقلابی نسبت به این موضوع غفلت می‌کنند و باتوجه‌به پیشرفت تکنولوژی باید یک بازنگری در حوزه خبری داشته باشیم.

وی خواستار بازنگری در حوزه رسانه در قم با درنظرگرفتن دغدغه‌های مقام معظم رهبری در مورد شهر قم شد و گفت: لازم است در این بازنگری به شاخص‌های مانند بومی‌سازی و توجه به تکنولوژی در تولید محتوا، توسعه رسانه‌های، توسعه رسانه‌های نوین، تأمل و گفت‌وگو با رسانه‌های جهانی و شبکه‌سازی و همچنین پاسداشت هویت اسلامی و انقلابی توجه کنیم.

یوسف‌پور به اقتصاد رسانه و سواد رسانه به‌عنوان دو محور کلیدی اشاره و بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مهم خانه مطبوعات پرداختن به سواد رسانه‌ای و آموزش به‌عنوان یک اولویت در جامعه است؛ زیرا امروز آموزش رسانه در کشور هیچ متولی نداشته و این موضوع یک درد بزرگ است.

وی ادامه داد: اکثر آسیب‌های اجتماعی از فضای رسانه به فضای حقیقی ورود می‌کند و ما حتی مدیرانمان به‌خاطر عدم سواد رسانه در بیان به‌دفعات سوژه رسانه‌های خارجی می‌شوند و باز به این موضوع اهمیت داده نمی‌شود.

مدیرعامل خانه مطبوعات قم با اعلام آمادگی خانه مطبوعات برای مدیریت ترویج سواد رسانه در جامعه خاطرنشان کرد: درصورتی‌که شورای شهر متولی شود ما آمادگی داریم طرحی در خانه مطبوعات نوشته تا در شهر اجرایی شود.

وی به گردش مالی ۵۰۰ میلیون تومان خانه مطبوعات در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: با وجود همه کمبودها و نبودن وظیفه واقعی خانه در سال گذشته حدود ۱۲۰ میلیون تومان برای بخش آموزش و سواد رسانه‌ای هزینه شد؛ اما این عدد در مقابل نیاز جامعه بسیار کم و ناچیز است.

یوسف‌پور ادامه داد: متأسفانه در حوزه سواد رسانه ضعیف هستیم و ضربه خواهیم خورد و امید داریم مدیریت شهری در قالب طرح و یا لایحه‌ای به کمک ما آمده تا آموزش سواد رسانه‌ای در شهر به‌صورت جدی دنبال شود.

وی سپس به دومین محور مهم در حوزه رسانه اشاره و اظهار داشت: امروز چیزی به‌عنوان اقتصاد رسانه در ایران وجود ندارد و این نبود اقتصاد رسانه مانع از استقلال خبرنگاران شده که باید برای آن راهکاری عملی اندیشیده شود.

مدیرعامل خانه مطبوعات قم تأکید کرد: خانه از شما به‌عنوان پارلمان شهری انتظار کمک و همکاری دارد و البته تا امروز نیز در همه شرایط در کنار خانه مطبوعات و خبرنگاران بوده‌اید و بیشترین کمک را به ما کرده‌اید.

وی در پایان با تشکر از سرکار خانم نیازمند، دکتر ملایی و طلایی گفت: هر زمان که خانه از این سه بزرگوار برای حضور در مراسمات دعوت کرده حضور داشته و از ما حمایت کرده‌اند که این حمایت قابل‌تقدیر و تشکر است.

انتهای پیام/