عدم همکاری شهرداری قم در تنظیم بودجه سازمان فرهنگی هدر رفت بیت‌المال است
عدم همکاری شهرداری قم در تنظیم بودجه سازمان فرهنگی هدر رفت بیت‌المال است
حجت‌الاسلام استقامت با گلایه از عملکرد شهرداری در تنظیم و رعایت سیاست‌های کلان شورای شهر در تنظیم بودجه فرهنگی گفت: اصرار سازمان فرهنگی در عدم اجرای سیاست‌های کلان شورای اسلامی شهر عامل هدر رفت بیت‌المال، وقت و هزینه شهر است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت در یک‌صد و شصت و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم که ضمن تبریک سالروز حضرت معصومه(س) اظهار داشت: این روز بزرگ را به تمام دختران ایران تبریک میگویم و در سایه این بانوی باکرامت سعادتمند باشند.
وی سپس به اعتراض به عملکرد شهرداری قم در تنظیم بودجه سال ۱۴۰۴ سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری قم افزود: از بهمن‌ماه سال گذشته شورای شهر پیگیر تنظیم بودجه بوده اما باوجود اختصاص ساعت‌ها زمان که به شهر و مردم تعلق دارد شهرداری همکاری لازم را نداشته است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر قم تصریح کرد: سیاست‌های شورای شهر و کمیسیون فرهنگی بهمن سال گذشته به سازمان ابلاغ شد اما اصرار شهرداری و سازمان تنها عامل هدر رفت وقت خدمتگزاران شهر شده و نتیجه‌ای ندارد.
وی سپس یادآور شد: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم کارهای زیادی انجام داده اما کارهای انجام‌نشده زیادی نیز باقی‌مانده ازاین‌رو باید بودجه سال ۱۴۰۴ شفافیت لازم را برای تحقق و اجرای برنامه‌های فرهنگی داشته باشد.
حجت‌الاسلام استقامت یادآور شد: شورای شهر نگاهی کلان به مسائل داشته و باید برای همه اقشار جامعه سیاست‌گذاری و ریل‌گذاری کند و نمی‌تواند تنها قشر خاصی از افراد جامعه را ببیند.
وی در پایان تأکید کرد: این‌که شهرداری همکاری لازم را با شورا در زمان و وقت قانونی در تنظیم بودجه ندارد و سپس شورا متهم به ندادن بودجه برای پرداخت حقوق پرسنل و شرکت‌های فرهنگی برای اجرای برنامه می‌شود عادلانه نبوده و باید در این مسئله شفاف‌سازی شود.
انتهای پیام/