تخصیص ردیف‌های جدید فرهنگی در بودجه سازمان فرهنگی شهرداری قم
تخصیص ردیف‌های جدید فرهنگی در بودجه سازمان فرهنگی شهرداری قم
ملایی با تاکید بر ضرورت تدوین دستورالعمل حمایت از مؤسسات فرهنگی، از پیشرفت‌های بودجه‌ای در حوزه فرهنگی شهر قم خبر داد و گفت: برای نخستین‌بار ردیف‌های متنوعی در بودجه ۱۸۸ میلیاردتومانی سازمان فرهنگی گنجانده شده که نشان از رویکرد هویتی و اجتماعی شورا دارد.

به گزارش روابط‌عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، دکتر مصطفی ملایی در یک صد و شصت و هفتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با محکوم‌کردن کشتار مردم مظلوم غزه اظهار داشت: امروز نسل‌کشی و ظلم آشکاری که در غزه جریان دارد، دل همه مسلمانان را به درد آورده و امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد که در حد توان، یاری‌گر جبهه مقاومت باشیم.

وی در ادامه با اشاره به بودجه ۱۸۸ میلیاردتومانی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم افزود: اتفاقات خوبی در این بودجه رقم خورده و برای نخستین‌بار شاهد تعریف ردیف‌های مؤثر و هدفمند در این ساختار هستیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم گفت: در شورای ششم تلاش شد تا ردیف‌های مهمی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی وارد بودجه شود؛ از جمله بودجه اردوهای هویتی، ردیف ویژه اربعین، مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی، حمایت از مراکز مشاوره که بخشی از این ردیف بودجه‌های جدید است.

وی ادامه داد: همچنین اجرای قانون جوانی جمعیت، کمک به قرارگاه ۱۹ دی، حمایت از تشکل‌های قرآنی، حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان در مدیریت شهری، همچنین توسعه فرهنگ شهروندی و تقویت تشکل‌های تربیتی دانش‌آموزی از دیگر ردیف بودجه‌های جدید در سازمان فرهنگی هستند.

ملایی یادآور شد: از اقدامات مهم دیگر، تمرکز بر محله‌محوری و ارتقای فرهنگی و اجتماعی محلات، حمایت از مراسم اعتکاف و مجموعه‌ای از فعالیت‌های متنوع دیگر بود که در قالب بودجه فرهنگی پیش‌بینی شده‌اند و گام مهمی در تقویت زیرساخت‌های فرهنگی قم به شمار می‌آیند.

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر قم در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از برگزارکنندگان “شادواره ۲” گفت: از شجاعت و اصالت برگزارکنندگان این برنامه تشکر می‌کنم؛ این برنامه الگوی بسیاری از شهرها شد و امیدواریم در گام‌های بعدی، محتوای آن نیز بیش‌ازپیش تقویت شود.

وی در پایان، بر لزوم تدوین دستورالعمل دقیق برای حمایت از مؤسسات فرهنگی تأکید و خاطرنشان کرد: چندین سال است موضوع تدوین سازوکار برای کمک به مؤسسات فرهنگی را پیگیری می‌کنیم و لازم است سازمان فرهنگی استانداردهای مشخصی برای واگذاری‌ها و حمایت‌ها تدوین و اجرا کند.

انتهای پیام/