ضرورت خرید واگن مترو قم از شرکت داخلی با پرداخت ریالی
ضرورت خرید واگن مترو قم از شرکت داخلی با پرداخت ریالی
حجت‌الاسلام استقامت با تاکید بر حمایت از صنعت داخلی، اشتغال‌زایی و تحکیم بنیه اقتصادی کشور گفت: در راستای سیاست‌های کلان کشور و فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل و سرمایه‌گذاری ملی عقد قرارداد با شرکت های داخلی مدنظر است و باید پرداخت هزینه این خرید به‌صورت ریالی و بدون استفاده از ارز خارجی انجام شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت در یک‌صد و هفتادمین جلسه رسمی علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به فرآیند خرید واگن مترو از شرکت داخلی “واگن سازی پارس مپنا” اظهار داشت: این موضوع در راستای سیاست‌های کلان کشور و فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل و سرمایه‌گذاری ملی قرار دارد.
وی افزود: ۶۰ درصد از واگن‌هایی که قرار است برای متروی قم تهیه شود، در داخل کشور تولید می‌شود که این امر ضمن حمایت از صنعت داخلی، به اشتغال‌زایی و تحکیم بنیه اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه این واگن‌ها در حال حاضر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند ادامه داد: ما در حال حاضر تأکیدداریم که تست‌های فنی شامل تست استاتیک و دینامیک حداقل تا پایان آبان و اوایل آذرماه سال جاری انجام شود و درنهایت تا بهمن ماه و نیمه شعبان تحویل داده شوند.
حجت‌الاسلام استقامت همچنین به بحث قیمت واگن‌ها اشاره کرد و گفت: من پیشنهاد می‌کنم تمامی مراحل پرداخت به‌صورت ریالی و با واحد پول ملی انجام شود، وقتی ۶۰ درصد یک محصول داخلی است و تنها ۴۰ درصد آن شامل قطعات وارداتی است، مبنای معامله نباید ارز خارجی باشد.
وی تصریح کرد: البته در صورت وجود محدودیت‌های خاص، می‌توان قیمت قطعات وارداتی را بر اساس نرخ روز ارز تعیین کرد، اما درمجموع، این معامله باید در قالب پول ملی و با حمایت از اقتصاد داخلی انجام شود.
انتهای پیام/