تسریع در اجرای پروژه های عمرانی اولویت دار مورد توجه ویژه قرار گیرد
تسریع در اجرای پروژه های عمرانی اولویت دار مورد توجه ویژه قرار گیرد
محرری با انتقاد از روند کند اجرای برخی پروژه‌های عمرانی شهرداری گفت: شکل فعلی بودجه موجب تغییر مسیر فعالیت‌های عمرانی شده و تأخیر در اجرای پروژه‌ها به زیان شهرداری تمام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محسن محرری در یک صد و هشتاد و سومین جلسه رسمی شورا با اشاره به وضعیت بودجه عمرانی شهرداری اظهار کرد: شکل فعلی که در بودجه دیده شده، در واقع ساختار کار عمرانی را تغییر داده و این روند در نهایت به ضرر شهرداری خواهد بود.
وی افزود: بهتر است خود شهرداری خریدهای مرتبط را مستقیماً انجام دهد و آن را به سازمان‌ها ارجاع ندهد، زیرا این اقدام باعث تأخیر در اجرای پروژه‌ها می‌شود. هم‌اکنون بسیاری از پروژه‌ها از نظر زمانی عقب هستند و نیاز به پیگیری جدی دارند.
عضو شورای اسلامی شهر قم با قدردانی از تلاش پرسنل شهرداری در بخش‌های ستادی و عمرانی گفت: در بخش درآمدهای جاری، تاکنون ۹۰ درصد تحقق یافته اما در بخش عمرانی تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم، در حالی‌ که شهردار در شش‌ماهه گذشته ۸۵ درصد هزینه‌ها را انجام داده است.
وی با اشاره به عملکرد برخی پروژه‌ها تصریح کرد: در حوزه پارکینگ تنها ۲۰ درصد پیشرفت داشته‌ایم که باید افزایش یابد، همچنین اراضی ۳۲ هکتاری و ۴۸ هکتاری پشتوانه اصلی تملک و اجرای پروژه‌های شهرداری هستند و باید در اختیار شهرداری باقی بمانند.
محرری ادامه داد: اداره‌کل راه و شهرسازی همواره به‌دنبال انتقال اراضی ۳۲ هکتاری و ۴۸ هکتاری بوده که نباید اجازه داده شود و شهرداری باید با جدیت پیگیری کنند.
وی به حوزه سرمایه گذاری نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه سرمایه‌گذاری نیز پس از هفت ماه هنوز جلسه‌ای تشکیل نشده و هیأت عالی سرمایه‌گذاری باید هرچه سریع‌تر گزارش عملکرد خود را به شورا ارائه دهد. نباید مسائل عمرانی و سرمایه‌گذاری نادیده گرفته شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم تأکید کرد: در زمینه آسفالت، مطالبه مردم بسیار جدی است و باید عملیات اجرایی آن مجدداً آغاز شود. همچنین پروژه امام موسی صدر با وجود تجهیز کارگاه و پرداخت پیش‌پرداخت به پیمانکار هنوز آغاز نشده است.
وی به برخی پروژه‌های اولویت‌دار خاطرنشان کرد: تقاطع شهید زین‌الدین هنوز مناقصه آن برگزار نشده و تقاطع میدان مرجعیت با وجود اینکه در طرح جامع ترافیک به‌عنوان پروژه اولویت‌دار مشخص شده، همچنان بلاتکلیف است. سازمان توسعه و عمران نیز فقط در میدان سپاه فعالیت دارد و دیگر پروژه فعالی ندارد.
محرری در پایان یادآور شد: تحقق بودجه عمرانی در گرو آغاز همین پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است و شهرداری باید اجرای آن‌ها را در دستور کار فوری قرار دهد.
انتهای پیام/