حمایت ویژه از دانش‌آموزان نخبگان قم با تشکیل کارگروه ویژه در شورای اسلامی شهر قم
حمایت ویژه از دانش‌آموزان نخبگان قم با تشکیل کارگروه ویژه در شورای اسلامی شهر قم
صمدانی با تاکید بر حمایت از دانش آموزان نخبه و توجه خاصه به دغدغه های آنان در حوزه فرهنگ اسلامی-ایرانی، گفت: تشکیل یک کارگروه تخصصی با حضور دانش آموزان نخبه میتواند در حل مشکلات جامعه دانش آموزی کمک بسیاری کند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، سیدمحمدعلی صمدانی در نشست صمیمانه اعضای شورای شهر قم با مسئولان و دانش آموزان نخبه قمی اظهار داشت: دانش آموزان نخبه شهر می توانند بازوی توامندی در حل مشکلات جامعه باشند و باید فرصت حضور پر رنگ به انان داده شود.
وی با تاکید بر دغدغه مند بودن دانش آموزان نخبه افزود: دانش آموزان ما دغدغه کل جامعه را داشته و خواستار رفع محرومیت ها هستند تا فرصت درخشش همه دانش اموزان فراهم شود و خود نیز حاضر به حضور میدانی برای رفع مشکلات جامعه هستند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان استان قم با یادآوری کلام مقام معظم رهبری گفت: دانش آموزان نخبه سرمایه های کشور بوده و نیاز به حمایت و فراهم شدن زیرساختهای لازم برای درخشش کامل استعدادهای خود هستند.
وی یکی از دغدغه های مهم دانش اموز نخبه در قم را تقویت بخش فرهنگ در جامعه دانست و بیان کرد: امروز دانش آموزان نخبه ما در حوزه فرهنگ اسلامی ایرانی بسیار فعال بوده و دغدغه مند هستند.
صمدانی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی با حضور دانش اموزان نخبه و اعضای شورای شهر شد و گفت: این کارگروه میتواند مشکلات جامعه دانش اموزی را به صورت مستقیم پیگیری و احصا کند و گامهای موثر و خلاقانه ای برای حل مشکلات بردارد.
انتهای پیام/