به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم ، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه اصل بازنگری و کارشناسی در اصول صلحنامه میان شهرداری و مردم غیرقابل اجتناب است گفت: باید مصادیق مختلف در یک طرح جامع با توجه به اقتضائات مختلف در نظر گرفته شود تا علاوه بر انگیزه شهروندان برای عقب نشینی، منافع مردم و شهرداری نیز رعایت شود.
مجید اخوان با بیان اینکه نیازمند طرح جامع برای صلح نامه میان شهروندان و شهرداری وجود دارد تاکید کرد: طرح جامع صلحنامه می تواند گره بسیاری از طرح های عمرانی و بازگشایی معابر قم که با مشکل عقب نشینی خانه ها مواجه است، حل می شود.
وی با اشاره به ضرورت افزایش عوارض و بهای خدمات شهرداری گفت: درشرایط اقتصادی کنونی، هزینه های تحمیلی به شهرداری به طور چشمگیری افزایش یافته و این در حالی است که از نظر درآمدی هیچ تغییری برای شهرداری ها ایجاد نشده است.
اخوان ادامه داد: شورای شهر در تلاش است تا حداقل فشارهای اقتصادی به مردم وارد شود به همین دلیل عوارض و بهای خدمات شهرداری در بودجه سال آینده شهرداری حداکثر ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش در نظر گرفته شده است.
عوارض و خدمات شهرداری در سال ۹۸ افزایش محسوسی نخواهد داشت
برچسب ها
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: قانون بیمه کارگران ساختمانی نیازمند اصلاح است
رییس شورای اسلامی شهر قم: نرخ پوشش بیمه کارگران باید بر مبنای شرایط منطقهای تعیین شود
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: مشاغل ضروری در قانون جدید حذف و کسر پارکینگ ویژه دیده شود
قانون بیمه کارگران ساختمانی نیازمند اصلاح است
طلائی قانون بیمه کارگران ساختمانی را نیازمند اصلاح دانست و گفت: مبلغ حق بیمه به ازای هر مترمربع 220 هزار تومان اعیانی تعیین گردیده است، نکته مهم در این میان عدم توجه به قیمت منطقهای در این ضریب است و مناطق مرفه نشین و محروم یکسان دیده شدهاند.
نرخ پوشش بیمه کارگران باید بر مبنای شرایط منطقهای تعیین شود
محرری با انتقاد از نحوه محاسبه حق بیمه کارگران ساختمانی در دستورالعمل جدید، گفت: باید افزایش نرخ پوشش بیمه کارگران بر مبنای اصول عدالت محوری و با در نظر گرفتن شرایط منطقهای مشخص گردد و این عدد نباید برای کل کشور یکسان باشد، در حال حاضر در مواردی این عدد از هزینه پروانه ساختمانی نیز بیشتر است.
مشاغل ضروری در قانون جدید حذف و کسر پارکینگ ویژه دیده شود
حجت الاسلام و المسلمین استقامت با اشاره به ضرورت توجه به مشاغل ضروری در قانون جدید حذف و کسر پارکینگ، گفت: توجه به مراکزی که خدمات خاصه ای به ویژه خدمات آموزشی، فرهنگی و مذهبی ارائه می دهند باید با لیست پیوست و به نوعی یک دستورالعمل مشخص مورد توجه بوده و ویژه دیده شوند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.