دانش‌آموزان امروز ادامه‌دهنده راه شهیدان و حافظان ارزش‌های ملی و دینی‌اند
دانش‌آموزان امروز ادامه‌دهنده راه شهیدان و حافظان ارزش‌های ملی و دینی‌اند
نیازمند با اشاره به حماسه‌آفرینی دانش‌آموزان در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: نسل امروز با حضور فعال در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، ادامه‌دهنده مسیر شهیدان دانش‌آموز است و اقتدار ایران مرهون روحیه خودباوری و ایمان آنان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، نرجس نیازمند با صدور پیامی به مناسبت ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز، این روز را یادآور حماسه‌آفرینی نوجوانانی دانست که با نثار خون خود، پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی را معنا کردند.
وی با اشاره به نقش مؤثر دانش‌آموزان در تاریخ انقلاب اسلامی اظهار داشت: دانش‌آموزان در روزهای حساس انقلاب، در صف نخست مبارزه با طاغوت ایستادند و در دوران دفاع مقدس نیز با روحیه‌ای مملو از ایمان و عشق به میهن، در کنار رزمندگان اسلام از کشور دفاع کردند. نام شهیدان دانش‌آموزی چون فهمیده‌ها، گواهی بر درخشش این نسل مؤمن و بصیر است.
عضو شورای شهر قم با بیان اینکه نسل امروز ادامه‌دهنده همان راه روشن است، افزود: دانش‌آموزان دهه‌های اخیر با وجود هجمه‌های فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان، همچنان به انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی باور و تعلق خاطر دارند و با حضور در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، نشان داده‌اند که ادامه‌دهنده راه شهیدان و حافظان راستین ارزش‌های ملی و دینی‌اند.
نیازمند تأکید کرد: اقتدار و پیشرفت ایران اسلامی، مرهون روحیه خودباوری و ایمان نسل جوانی است که در مدرسه انقلاب تربیت شده‌اند، این نسل با اتکا به علم، هویت ایرانی اسلامی و عشق به میهن، آینده‌ای روشن برای کشور رقم خواهند زد.
وی در پایان ضمن تبریک این روز به دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها گفت: دانش‌آموزان سرمایه‌های معنوی و فکری این سرزمین‌اند و رسالت ما مسئولان، حمایت از آنان در مسیر رشد، آگاهی و مسئولیت‌پذیری است تا در سایه ایمان و ولایت، پرچم سرافراز جمهوری اسلامی ایران همواره برافراشته بماند.
انتهای پیام/