به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، محسن محرری در بیست و یکمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید باکری برگزار شد، نگرانی خود را درباره طرح مجوز خرید خدمات بهرهبرداری ناوگان اتوبوسرانی را مطرح کرد و اظهار داشت: در این قرارداد با واگذاری مسئولیتهای زیاد به شرکت بهرهبردار، بین دو طرف قرارداد مشارکت زیادی رقم میخورد.
وی سیاستگذاری و نظارت در سازمان اتوبوسرانی را مطرح کرد و افزود: ۳۰۰ تا ۴۰۰ نیروی انسانی در این قرارداد حضور دارند که حقوق میخواهند و شرکت بهرهبردار باید حقوق یک ماه پرسنل و رانندهها را در حساب خود داشته باشد که باید در انتخاب شرکت دقت زیادی انجام شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم، نظارت در بخش تعمیر و نگهداری اتوبوسها را مهم خواند و اظهار داشت: در این قرارداد باید نظارت در این بخش نیز بهخوبی انجام شود، زیرا سرمایه زیادی در اختیار شرکت قرار میگیرد و باید در جمعآوری کرایه و حقوق نیز دقت شود.
وی ادامه داد: باید در تأمین اعتبار توجه بیشتری کنیم و میزانی که شهرداری باید تأمین اعتبار کند که حدود ۶۵ میلیارد تومان بوده باید پیشبینی شود که در روش پرداخت بلیت و بخش خصوصی شفافسازی کنیم.
محرری پیشنهاد داد: قبل از قرارداد، سهم اتوبوسرانی مشخصشده تا سازمان اتوبوسرانی تلاش بیشتری کرده و بر نظارتها بر بخش خصوصی دقت بیشتری و پشتیانی لازم را داشته باشند، همچنین در بهکارگیری رانندگان از هر نظر دقت شود زیرا رانندگان بهعنوان نماینده شهرداری هستند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم، هزینه هر اتوبوس را در ماه ۳۰ میلیون تومان ارزیابی کرد گفت: درآمد اتوبوسها با متوسط ۳۰۰ مسافر در ماه و حدود بلیت ۱۷۰۰ تومان در سال آینده هنوز ماهی ۱۲ میلیون تومان کسری خواهد داشت.
وی در پایان تأکید کرد: در سال ۴۰ میلیارد تومان کسری در ناوگان اتوبوسرانی داریم که اگر میتوانیم تعداد اتوبوسها را کم کرده تا سهم مسافر هر اتوبوس افزایش پیدا کند و نگرانیهای کسری اعتبار برای شهرداری کمتر شود.
هزینه ۳۰ میلیون تومانی هر اتوبوس شهری قم در ماه/کسری ۱۲ میلیون تومانی برای هر دستگاه
برچسب ها
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: قانون بیمه کارگران ساختمانی نیازمند اصلاح است
رییس شورای اسلامی شهر قم: نرخ پوشش بیمه کارگران باید بر مبنای شرایط منطقهای تعیین شود
عضو شورای اسلامی شهر مقدس قم: مشاغل ضروری در قانون جدید حذف و کسر پارکینگ ویژه دیده شود
قانون بیمه کارگران ساختمانی نیازمند اصلاح است
طلائی قانون بیمه کارگران ساختمانی را نیازمند اصلاح دانست و گفت: مبلغ حق بیمه به ازای هر مترمربع 220 هزار تومان اعیانی تعیین گردیده است، نکته مهم در این میان عدم توجه به قیمت منطقهای در این ضریب است و مناطق مرفه نشین و محروم یکسان دیده شدهاند.
نرخ پوشش بیمه کارگران باید بر مبنای شرایط منطقهای تعیین شود
محرری با انتقاد از نحوه محاسبه حق بیمه کارگران ساختمانی در دستورالعمل جدید، گفت: باید افزایش نرخ پوشش بیمه کارگران بر مبنای اصول عدالت محوری و با در نظر گرفتن شرایط منطقهای مشخص گردد و این عدد نباید برای کل کشور یکسان باشد، در حال حاضر در مواردی این عدد از هزینه پروانه ساختمانی نیز بیشتر است.
مشاغل ضروری در قانون جدید حذف و کسر پارکینگ ویژه دیده شود
حجت الاسلام و المسلمین استقامت با اشاره به ضرورت توجه به مشاغل ضروری در قانون جدید حذف و کسر پارکینگ، گفت: توجه به مراکزی که خدمات خاصه ای به ویژه خدمات آموزشی، فرهنگی و مذهبی ارائه می دهند باید با لیست پیوست و به نوعی یک دستورالعمل مشخص مورد توجه بوده و ویژه دیده شوند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.